keskiviikko 26. marraskuuta 2014

♫ Lay With Me ♫


Heipsun! Tässä kipeänä kotosalla ajattelin tänne taas kirjotella. Varsinaista asiaa mulla ei ole, mutta ajattelin ekaa kertaa tehä postauksen, jossa vilautan pari kuvaa instagramin puolelta. (Tosiaan, mut löytää sieltä nimellä @bettystix .)


Halloweenina, eli 1.1. käytiin Kino Kuvakukossa kahtomassa keskiyöllä The Night Of The Living Dead (1968). Kino Kuvakukko on siis Kuopion vanhin elokuvateatteri, avattu v. 1939. Sisustus ja itse teatteri onkin vanhan ajan tyylinen. Kannattaa käydä! Pari viikkoa sitten kävin siellä katsomassa ystäväni Katrin kanssa Beatlesin elokuvan "A Hard Day's Night". Oli hemmetin hyvä!

Oikeanpuoleisessa kuvassa ollaan lähössä torille viime lauantaina kahtomaan joulukaudenavajaisten ilotulistusta.


Ollaan herkuteltu kuukauden sisään pariin otteeseen. Pizzaa tehtiin kolmisen viikkoo sitten ja hamppareita viime viikolla. Hamppareihin tein itse jauhelihapihvit. (Hampparikuva ei kylläkään ole instagramissa.)


Olen innoissani jo laitellut joulua kotona, kynttelikkö on ollut jo kolmisen viikkoa keittiön ikkunassa. Lauantaina laitoin ovikranssin ulko-oveen ja siihen lisäsin tuollaisen kultaisen kuusennauhan. Maanantaina ikkunatähtikin pääsi ikkunaan. :) Olohuoneessa on jo pikkutontut kirjahyllyssä ja pöydillä, ja ikkunoissa pahvitonttuja. Sami ei ole ihan yhtä innoissaan joulusta, joten hän aina mulle vähän valittaakin, että onko pakko jo noin innoissaan laitella joulua, ku on vasta marraskuu. Heh.


Viime viikolla kävin äitin luona kahvilla koulun jälkeen. Nappasinpahan sieltäkin kuvan pitkästä aikaa. Ajatella, että ens maanantaina tuleekin vuosi siitä, että muutin pois kotoa. Eli toisin sanoen ollaan kohta asuttu vuosi Samin kanssa saman katon alla. Huh, onpas aika menny nopeesti!

♥: Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti