perjantai 8. elokuuta 2014

♫ 'Til I Kissed You ♫


"Never felt like this until I kissed ya
How did I exist until I kissed ya
Never had you on my mind
Now you're there all the time
Never knew what I missed 'til I kissed ya, uh-huh
I kissed ya, oh yeah

Things have really changed since I kissed ya, uh-huh
My life's not the same now that I kissed ya, oh yeah
Mmm, ya got a way about ya
Now I can't live without ya
Never knew what I missed 'til I kissed ya, uh-huh
I kissed ya, oh yeah"

Lauanataina 2.8. meillä oli Samin kanssa toinen vuosipäivä. Yllä oleva biisi tuokin aina mieleen yön, jolloin ihastuin Samiin korviani myöten. Siitä ei mennyt montaa päivää, kun alettiinkin jo seurustelemaan. Nyt sit ollaan kans asuttu kahdeksan kuukautta saman katon alla ja aika on mennyt tosi nopsaa! 


Perjantaina käytiin pitkästä aikaa yksi yö mökillä Samin nelisen viikkoo sitten ostamalla moottoriveneellä. Oli aivan kamala tuuliainen järvellä, yhden purjeveneen mastokin oli melkien vaakatasossa, että ihan pelotti, milloin se kaatuu. Ajopa sitten kuin hitaasti tai kovaa tahansa, niin vene hyppi aivan hirveesti ja vettä tul laitojen yli. Tuli kyllä naurettuakin aivan kamalasti, kun keulassa pomput tuntu tosi isoilta, ja perälle taas lenti nii paljo vettä, että Sami oli aivan läpimärkä. Nauroin niin paljon, että ihan pelotti jos vahingossa ote lipeis veneen reunasta, nii oisin kohta ollu järvessä tai veneen pohjalla. Onneks tuuli tyynty sitten hieman, kun tul saaria enempi vastaan. Patekin näytti niin säälittävältä veneen pohjalla, kun ei uskaltanu edes liikkua mihinkään suuntaan, makas vaan mun jalkojen päällä kauhuissaan.


Lauantaina lähettiin hyvissä ajoin takasi kotia kohti. Illalla suunnattiin sitten Introon syömään. Se olikin hieman hienompi paikka, kuin kuvittelin. Tarjoilija vei meidät pöytään istumaan ja tuli pöydästä kysymään, mitä juotaisiin ja syötäisiin. Ite otin Bacon & Cheese burgerin ja Sami otti Beef burgerin. Oli hyvää ja täyttävää! Ateriaan kuului myös maalaisranskalaiset, jotka olisi kyllä voinut jättää pois, koska itse hampurilainen täytti jo todella paljon.

Tul vähä huonolaatunen kuva, kun yritin pikaseen näpsästä tän kenenkää huomaamatta :D Tää taitaa muuten olla eka kunnon ruokakuva tässä blogissa!

Syönnin jälkeen suunnattiin leffaan kahtomaan Guardians of the Galaxy. Oli muuten hemmetin hyvä, suosittelen kaikki käydä kahtoo se! Toimintaa löyty jo heti alkumetreiltä lähtiin ja nauraa sai kans maha kippuralla. Ja suuri plussa siitä, että sound track koostui kokonaan vanhoista hyvistä 70-luvun biiseistä, mm. Cherry Bomb soi siellä! Katsellaan nykysin paljon leffoja Netflixistä ja dvdltä, mutta tämä vie kyllä voiton kaikista viimeaikaisista näkemistäni leffoista! Voisin hehkuttaa Guardians of thr Galaxya loppu postauksen, mutta jätän tällä kertaa väliin.

Samille ostin lahjaksi taskumatin, jossa on kalan kuva. Mun piti kaiverruttaa siihe nimi ja päivämäärä, mutta erään liikkeen kaivertaja ei tietenkään ollut paikalla. Kaiverrus ei olisi välttämättä eihtinyt lauantaille, jos kaivertaja olisi sattunutkin tulemaan paikalle jonain muuna päivänä. Piirsin myös nopean 10min kuvan kortiksi, joka yrittää esittää Patea.


Samikin osti minulle lahjan. Lahjan hän valitsi kuulemma ulkoisen laatikon takia, jossa siis luki "I love..." ja "The mini box of love". Se sisälti suihkugeelin, vartalovoin ja sellasen hassunsöpön pesusienen. Tuoksu on aivan ihana, "rasberry and blackberry". Tykkään kovasti! Siihen kaveriks Sami ol ostanu viel suklaata, jossa on seassa Dominon murusia. Mitenkä niin kaikki tietää, et oon hulluna suklaaseen? Heh. Viime joulukuussa kun mulla ol synttärit, Sami osti mulle silloinkin lahjan pelkän paketin perusteella. Silloin paketissa luki "Rock N' Roll". Paketti osoittautui mun lemppari hajuvesisarjan paketiksi ja kyllä tykkäsin silloinkin tosi paljon! Mitenkä tuo yks osaakaa ostaa mulle mieleisiä lahjoja pelkän paketin perusteella?


Illalla leffan jälkeen mentiin vielä läheisessä pubissa käymään muutamilla ja tulihan sitä karaokeakin molempien hoilattua. Todella mukava viikonloppu ja vuosipäivä kyllä oli!

Mun pitäis hieman ryhdistäytyä nyt tämän blogin kanssa. Paljon on asioita kerrottavana, kuten esimerkiksi Kuopio Rockista! Koulukin alkaisi maanantaina, eilen oli vika työpäivä, hiuksetkin värjäsin taas ja huomenna on serkun häät! Ehkä tämä tästä.

 Mukavaa koulujen alkua kaikille ja niille hyvää lomaa, joilla sellainen vielä on!
♥: Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti