tiistai 18. helmikuuta 2014

♫ In From The Storm ♫


Päivällä kuunellessani viime syksynä eurolla ostamaani Jimi Hendrixin vinyyliä, haaveilin, kuinka mahtavaa olisi päästä ensi kesänä road tripille. Ajeltas Samin autolla ympäri Suomen, auringon paistaessa lämpimästi ja vanhan kunnon hyvän rokin soidessa auton stereoista. Sais tuntea olevansa vapaa. Suomessa on paljon paikkoja, jossa en ole koskaan käynyt ja lappiinkin olisi aivan mahtava päästä pitkästä aikaa. Samille olisi hieno näyttää paikkoja, koska hän ei ole koskaan käynyt lapissa. Taitaa jäädä tämä vain haaveiluks, koska kesällä pitää tehä taas töitä, jotta pystyy maksamaan vuokran... Mutta saahan sitä aina haaveilla, varsinkin näin talven keskellä..!


Olen haaveillut myös ostavani paljonpaljonpaljon vanhoja vintage vaatteita. Yleensä ne ovat todella kalliita, ainakin mun rahakukkarolle, mutta facebookin vintage vaatteiden kirpparilta löysin kaksi 70-luvun paitaa 5€/kpl! Olivat kyllä halpoja ja kauniita, joten pakkohan ne oli ostaa. 

Molemmat ovat lyhyenmallisia paitoja. Raitapaita kuulemma joskus mahdollisesti leikattu mekon yläosasta.

Kirpparilta oon tehnyt myös muutamia vaatelöytöjä pitkästä aikaa. Nämä seuraavat vaatteet makoivat yhteensä vain 5,5€.

Vasemman puoleinen paita on alunperin H&M:n "isojen naisten" puolelta, mutta menee mukavasti rentona mekkona vyön kanssa. 

Vasemman puoleinen paita on suoraan 80-luvulta olkatoppauksineen, maksoikin vain 50snt. :)

Samin kanssa käytiin lauantaina kirpparilla, koska Sami halus käydä ehtimässä itelleen vinyylejä. Mukaan sillä sitten tarttuikin kolme vinyyliä ja hän osti mulle myös aivan ihanan ystävänpäivälahjan!

Sammy Hagar, Samantha Fox ja Gary Glitter/Glitter Band. Minä sain tuommoisen aivan uuden, vielä muoveissa olevan metallisen Marilyn -"taulun", joka koristaakin nyt meidän jääkaapin ovea! Kuva on Samin ottama.

Kuopion Kaupunginkirjastolla on kirjoille "ota ja/tai jätä" hyllykkö, josta saa siis ottaa kirjoja ilmatteeks ja halutessaan tuoda omia kirjoja muille maksutta. Sieltä sitten bongasin viime viikolla kolme kirjaa, Pekka Töpöhännän näköispainoksen, joka on tehty alkuperäisen vuoden -48 kirjan tyyliseksi, Selected Stories By American Authors (ilmestynyt v. 1965, englannin kielinen), jossa on tekstejä eri jenkkiläisiltä kirjailijoilta, sekä Search For Love- nimisen hairlequin tyylisen romaanin (ilmestynyt v. 1962, englannin kielinen). Äiti oli kans bongannu mulle Kirjatorilta Michael Jacksonin "kuva"kirjan hintaan 5€ ja itse löysin Anttilasta Audrey Hepburn- kirjan hintaan 3€. Ei ainakaan lukeminen lopu ihan heti kesken.. :)


Nyt kun en mukamas ole vielä tarpeeksi höpöttänyt tähän samaan postaukseen kaikkea, niin kerrotaan sekin, että menin parisen viikkoa sitten värjäämään tukkani! Entisen tukan blondit osat olivat niin huonssa kunnossa, että päätin olla hurja ja värjätä kokonaan tummanruskeiksi. Oma värinikin on suht tumma ruskea, joten ajatelin ihan senkin takia värjätä, jottei juurikasvu olisi aina niin järkyttävä. Menihän näihin hetki totutellessa, koska pääni on ollut viimeksi kokonaan ruskea (oma väri) noin kuusi vuotta sitten... En kadu kyllä yhtään, hiukset näytävät ja tuntuvat nyt huomattavasti terveemmiltä, varsinkin kun leikkasin vielä kuivat latvatkin pois.

Toivottavasti edes joku jaksoi lukea sepustukseni loppuun asti... Pointsit jaksaneille!

♥: Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti