tiistai 22. lokakuuta 2013

♫ I'm Going Mad ♫


Hei taas ja tervetuloa myös uudelle lukijalle!♥ 

Aikaisemmassa postauksessa taisin mainita, että tätini toi mulle jokunen viikko sitten kasan vaatteita. Ajattelin nyt näytää, mitä ihanuuksia sieltä löyty. Perus paitoja ja toppeja en rupee esittelemään, mutta tässä sellaiset hieman "erikoisemmat" vaatteet.

Ei hurjan erikoinen, mutta kauniisti kirjailtu paita. Aivan ihanan pehmoista materiaalia!
Aivan ihana korseletti! Rakastuin!♥ Tässä on vieläpä helppo kiinnitys, edessä näkyvät hakaset. Rakastun tuohon pitsireunukseen kaula-aukossa. Yksinkertainen, mutta kaunis!
Kuva ei tee oikeutta, mutta valkoinen korseletti. Tämäkin ihana, hieman vain läpinäkyvä, alla täytyy olla toppi tms. Nyöritys aiheutti hieman päänvaivaa, mutta sain sen kuitenkin selvitettyä! :3
Beatles-paita!!♥ Tämä on väljä, mutta lyhyt, joten vaatii alle topin. Rakastuin tähän heti♥
Violetti mekko, josta saa olkaimet pois (paikallaan sen takia, että voin säilyttää henkarissa). Tykkään tosi paljon, aristelen hieman vain tätä väriä, mutta kai siihen tottuu! :) Kuva vääristää väriä paikoittain.

Tosi mukava istua melekein pimeessä huoneessa, kun viimenenki lamppu katosta palo. Onneks olen kynttilöiden suurkuluttaja, joten istuminen pienen pöytälampun ja kynttilänvalossa onnistuu minulta hyvin. Mustan langan neulominen on vain hieman hankalaa näin vähässä valaistuksessa, mutta aina ei voi voittaa!

Eikös olekkin kaunista?:3
Mukavaa tiistai-iltaa kaikille! ♥
♥: Pauliina

2 kommenttia:

  1. Tuo violetti näyttää siltä, että sehän vois olla just sinun väri kun oot muutwn aika luonnollinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa olla, vierastan vain hieman värikkäitä vaatteita. :D Uskon, että tulen sitä kuitenkin pitämään vielä! Tykkäsin nimittäin leikkauksesta tosi paljon, kun sovitin sitä. :)

      Poista