torstai 16. toukokuuta 2013

♫ Lime Street Blues ♫


Heimoi!♥ Lauantaina käytiin Samin kanssa siellä Tuning Sucks Cruisingissa. Ennen sitä kävästiin meillä kahvilla, koska en ollu sunnuntaina kotona äitienpäivänä. Cruisingin kokoontumispaikalle saavuimme ennen neljää, koska metästämäämme kaasupulloa ei löydetty mistään, koska lauantaina kaikkialta oli kaasu loppunut tai paikat olivat ehtineet mennä jo kiinni. 


Kokoontumispaikalle saapuessa paikalla oli jo monta kymmentä autoa, vaikka ilma ei mikään paras ollut. Syksyllä saavuimme kokoontumispaikalle samoihin aikoihin ja ilma oli samanlainen, mutta me olimme ensimmäiset cruisailijat, eli väen paljous yllätti positiivisesti. Kiersimme Samin kanssa kokoontumispaikalla katselemassa autoja, olihan letkan lähtemiseen reilu tunti aikaa. Itse kokoontumispaikalta en ottanut kuvia, ehkä siksi, koska olen ujo ja olimme Samin kanssa hieman ulkopuoliset, koska tuntui että muut taas kerran tuntevat toisensa. Aurinko yllätti meidät cruisailijat iloisest ennen ajelua tulemalla esiin pilvien takaa.

Matkaan lähettiin siinä viiden maita ja reitti kulki mm. Niiralan, Keskustan, Julkulan, Päivärannan, Ranta-Toivalan jne. kautta. Jäätiin Samin kanssa pois letkasta Jännevirralla ja jatkoimme matkaamme mökille.

Mökillä otettiin rennosti, juteltiin, naapurit kävi kylässä ja otettiin vähän olutta. Samin kanssa oltiin pystyssä vielä yhden aikaan ja molemmille tuli kauhea nälkä, joten päätettiin ruveta vielä grillaamaan siihen aikaan (en ollut syönyt koko päivänä muuta kuin aamupalaksi puolikkaan leivän + kotona kahvin kanssa kakkua). Hyviä makkaroita ja pihvejä olikin, nälkä ainakin lähti. Nukkumaan päästiin siinä puoli kolmen aikoihin ja hyvin nukuttikin. :)

Kaksi komistusta ♥ Eli kulta ja kullan auto :3


Sunnuntaina oltiin koko ajan tekemässä jotain mökillä. Kuvia ei siltä päivältä löydy, koska kännykästä oli akku ihan loppu, enkä ehtinyt viemään sitä lataamaan kuin vasta yheksän aikaan illalla. Maanantaina aamulla lähettiin kotia, Samin piti olla töissä yhdeksältä ja ite menin töihin klo 11. Ostin äitille äitienpäivälahjaksi mukin ja pikkuveli oli ostanu ruusuja.Että semmonen mukava viikonloppu oli. :) Tykkäättekö te, lukijat, vanhoista jenkkiautoista?
Mulle saa niitä toivepostauksia esittää vieläkin, jos jotain tulee mieleen, niin sanokaa rohkeesti!:)

♥: Pauliina

2 kommenttia:

  1. Ihan epäreilun hienoja autoja taas, toki kaikki tykkää vanhoista autoista ja toiveena esittäisinkin yksityiskohtaisempaa postausta poikakaverisi autosta? :) Ja tämä ulkoasu on todella hieno, vaikka aiemmin olinkin sitä mieltä ettei se voi enää parantua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos paljon!:D Ja kiitti toiveesta, pitää kysellä Samilta, mitä tuumaa asiasta, jos siitä tulevaisuudessa sais tehtyäkki jonniimoisen postauksen!:3

      Poista