maanantai 20. toukokuuta 2013

♫ Lady Luck ♫


Hei!♥ Viikko sitten maanantaina innostuin värjäilee tukkaa pitkästä aikaa. Alahiuksissa olevaa ruskeeta en ollut värjännyt varmastikkaan puoleen vuoteen ja blondista väristä alko juurikasvu pukkaamaan niin näkyville, että oli pakko tehdä asialle jotain. Viikko sitten lauantaina oli Sokkarilla onneks vielä alennuksessa kaikki  jutut (en tiiä tarkalleen, mikä kaikki, mut ainaki kosmetiikka) -15%, joten sain suht halvalla väritkin ostettua.

Näillä hiusväreillä värjäsin tukan. Ekaa kertaa kokeilin Franck Provostin hiusväriä ja kyllä tykkäsin! + Pakkauksessa tuleva sivellin tms oli todella kätevä!
Jälkeen kuvasta ei tule esille, kuinka keltaseks tukka tosta päältä oikeesti meni... Prkl. En tiiä, pidinkö sitten tota vaalennusainetta hieman liian kauan päässä, kun luki, että 30-40 min juurikasvuun ja sit lopuks vähäks aikaa levittää koko tukkaan. Pitää varmaan perjantaina (rahapäivänä) ostaa jokin väri tohon blondiin, vähän tummempi (koska omaan makuun väri meni liian vaaleeks). Pakkauksessa tuli hoitoaine, joka oli hopeashampoon tyylinen, eli "kirkastaa" väriä ja "poistaa" keltaisuutta. Ei tuo väri kyllä yhtään sen käytöstä muuttunut! Vaikka annoin ihan kunnolla vaikuttaa.
Ja "uusi" tukka laitettuna... Tykkään kuinka tuo tumma tulee taas noin voimakkaasti esille♥ Näissä kuvissa tuo blondi ei näytä niin vaaleelta, kuin luonnossa (ihanku ois vielä tuo vanha väri).
Jos tuo blondi ei ala tuosta "tummumaan" tämän viikon aikana, niin ostan perjantaina uuden, vähän tummemman, blondin värin. Yleensä mulla varsinkin tuo blondi hiusväri alkaa haalistumaan hirmu nopeeta. En tiedä, kuinka nyt käy, kun vaalensin vaalennusaineella. Perjantainahan sen sitten näkee, kuinka käy (pääsenkö taas tappamaan tukkaa). Oli hiukset muuten aivan kuivaa korppua vaalennuksen jälkeen, meni hirveesti hiusöljyä, jotta sain tukan pehmiämään. Ei auttanu mikään hoitoainekkaan asiaan, ei edes vaalennuksen mukana tullut. Onneks hiusöljy pelastaa aina!

Varmaan illemmalla sitten uutta postailua viime viikon tapahtumista! :)

Hyvää maanantaita kaikille! ♥
♥: Pauliina


2 kommenttia:

  1. Toi on just hieno ku laitat sen tollee ja sit toi ruskee tulee tuolt alt tollai hienosti :D Mut jo millää pystyt nii anna olle vähän aikaa ennen uutta värjäystä koska ettei hiukset kärsi liikaa :) Ja ei toi ainakaa musta oo liian vaalee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:D Muuten en edes harkitsisi hiusten uudelleen tappamista, mutkun parin viikon päästä on yo-juhlat, nii en tiiä oonko ihan sinut tämän tukan kanssa:)

      Poista