sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

♪ Rockin' Horse ♪


Hei! Ei mulla sen kummempia oo sanottavana, muutaku et HYVÄSTI LUKIO! (Tai ainakin toivottavasti). Perjantaina siis oli mantsan koe, toisin sanoen viimene yo koe! Nyt on kaikki stressi ym poissa. JES! Helvetin hyvä fiilis kyllä. :D Ei Minarissa mitään pahaa siis ole, ihania ihmisiä koulu täynnä (ainaki osittai) ja mukavia opettajiaki löytyy. Mutta se itse koulunkäynti ei oo mun juttu. Ainakaa tollane tunneilla istuminen. Siks ootanki innolla amiskaa/ammattikorkeeta, et pääsee myös tekee sitä käytännön puolta. Koska se tekeminen on se mun juttu. :D

Mutta mitäs nyt sitten teen loppu kevään ja kesän? Töitä oon hakenu jo marraskuusta lähtiin, eikä oo tärpänny. Mut yks sellane aika varma paikka ois nyt tiedossa iskän ansiosta, mut neki ois vaa vkl töitä. Eli pittää hommata kans se arkityö (joka sekin on ehkä osittai ainaki tiedossa jo, suhteilla siis mennään). Sitte ku saan töitä, on rahaa. Sitku on rahaa, pääsen kottoo muuttamaan pois! Eli toivottavasti mahollisimman pian!

NIIN, ja torstaina postasin ton tukkakriisipostauksen ja perjantaina aamulla mietin sitä samalla ku meikkasin. Sitten älysin, että David Coverdalen kuvan unohin siihen lisätä, sniff ;____; Mies, jolla on täydelliset hiukset ♥ Mutta niin, lisäämpä sen tähän sitten (en ymmärrä, miten ihmeessä älysin sen sillo perjantaina aamulla, muttanojaa...) :D En ehtiny perjantaina tänne mitään kirjottelemaan, nii piti tänään sitten tääki asia tänne infota.

Uh ah, nuo hiukset (varsinki sillo 70luvun lopulla/80luvun alussa) ♥
Mutta joo, perjantaina vietettii iltaa Samin, Mikan ja Mellun kanssa ja päädyin sitten yöks Mellulle. Oli mukava pitkästä aikaa olla sen luona yötä, Lauraki siinä jokuse tunnin käväs, oisko 3-4 aikoihi yöllä lähteny pois. :) Ruvettiin sit joskus viie maita vasta Mellun kanssa nukkumaan. Eilen sitte kävelin Samille ja katottii Samin kanssa Kauna (en ollu aikasemmi nähny!!). Illalla molemmat ol iha hirmu väsyneitä ja nukahettiin jo ennen kahtatoista. Tännäänki katottii pari leffaa, Kylä ja sen toisen nimmee en ees muista. :D Oisko ollu joku Yölento tms.
Pärstäkuvia tai muitakaa kuvia itestäni ei tähän hätään ole, koska en jaksa aina itestäni kuvia napsia. Enkä kyllä mistään muustakaan. Jos ois kunnon kamera, tai ees akullinen digikamera, nii kamera ehkä enemmän kulkiskii matkassa. Mut tossa mun kamerassa on vaa patterit, nii nekkii loppuu siitä sitte hetkessä :/
Nauttikaa vielä tästä sunnuntai-illasta täysin siemauksin, koska huomenna
varmaan suurimmalla osalla teistä on koulua tai töitä! ♥

♥: Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti