torstai 3. tammikuuta 2013

♫ Who Are You ♫

Tähän alkuun, HUOM! Aikasemmin poistin mun entisen blogin (Stix's Music Worldin). Yks pvä tulinki siihe tulokseen, et mul ol ikävä niitä haastatteluja joita sinne tein, vaikka oliha niissä oma hommansa. Päätin sit palauttaa sen blogin, poistin sieltä kaikki turhat merkinnät (haastattelut vaa jätin) ja muokkasin ulkoasun samanlaiseks ku tässä blogissa, sekä vaihoin nimen Music Worldiksi (jotta se "sulautuis" paremmin tähä nykysee blogiin). Lisäsin sen nyt tohon palkkiin, periaatteessa kuin tähän nykyseen blogiin kuuluvaksi. Eli joo, aattelin nyt kuitenkin jatkaa nuita haastatteluja. ELI, jos teil on joku aloitteleva rock/hevibändi mielessä, joka on perkeleen hyvä ja josta halluisitte että tekisin haastattelun, nii laitappa mulle tulemaa viestiä kommenttiboksiin tai s-postiin stix(a)hotmail.fi :) + kysymyksiäkii voi sinne laitella. Elikkä sama systeemi toimii nyt kuten ennenkii :D Käykee tsekkaa kans ne entiset haastattelut sieltä. Siel on mm. Santa Cruzin, Ventura Highwayn ja Shock Rocketin (USA) haastattelut. :) Valitettavasti vain kuvat ei näy... Koska poistin ton blogin aikasemmi, nii ne kuvat katos :c Mutta ainahan niitä voitte googletaa tai ettiä fb:stä :D Ja tosiaa Music World on nyt osa tätä blogia, joten uusista haastatteluista tulee kans tänne ilmotusta jne. :)

Santa Cruz
Shock Rocket (USA)
Mutta siis juu, asiaan. On taas tämä kirjottamine jääny vähemmälle, varsinki ku tässä ol kaikki joulut, uudet vuodet ja lomat yms :D Mut mut, 18-v synttärit meni (ehkä tulee kuvia myöhemmin), oli hirmu mukavaa. Aloteltii meillä ja sit osan porukan kanssa lähettii baariin. Kiitos ihmisille ihanista lahjoista ♥ Ja tosiaan, mukava lomakin oli. Joulu äitin miesystävän mökillä jossai Kaavin ja Riistaveden lähellä. Kivoja käytännöllisiä lahjoja sain! ♥ Käytii joulupvänä tädin synttäreillä ja raahasin Saminkin sinne mukaan. Ja 27. pvä lähettiinki sit Vehmeriin Samin kanssa niitte mökille :3 Mukavaa oli, maanantaina vasta takas sieltä raahauduttii. Kotosalla käväsin vaa suihkussa ja jatkettii meiltä matkaa Samin luo. Uus vuos meni hyvässä seurassa Samin, Samin äitin, Janin (mun ystävä ja Samin serkku, jonka kautta Samiin tutustuinki), Janin äitin sekä Janin pikkusiskon kanssa. Ammuttii raketteja, juotiin ja käytii Mutteri pubissa (mä, Sami ja Jani). Oli kyllä tosi mukavaa :3 Nii, ja eilen oli mun ja Samin 5kk pvä ♥ Puspus ♥

1. Vasemmalla ylhäällä. Sami osti mulle synttärilahjaks tollasen kelttikorun. Jokasella kelttikorulla on oma merkityksensä ja tuo tarkottaa Rakkauden pisaraa :) ♥
2. Ylhäällä keskellä. Mun jouluvalot ♥ Tänä vuonna mun sydän jouluvalot ol menny rikki. Neki ol aina tollee sydämen muodossa ikkunassa. Mut onneks äiti osti mulle semmoset perus punaset niitte tilalle!
3. Ylhäällä oikeella. Mun pärstäkuva :D
4. Keskirivillä vasemmalla. Pikkuveljeni mökillä jouluaaton aattona. En ollu pitkään aikaan samalla tavalla viettäny aikaa krisun kanssa, ku tona iltana. Katottii The Runaways- leffa ja Sinkuelämää 1 (jonka aikana tuo apina nukahti). :D + pelattii jtn pelejä ymsyms.
5. Keskirivillä keskellä. Kynttilä joulusaunan pukuhuoneesta ♥
6. Keskirivillä oikeella. Joulusaunan pukuhuoneen takka ♥
7. Alhaalla vasemmalla. & 8. Alhaalla keskellä. Pari pärstäkuvaa musta lisää, oon molemmissa iha eri näköne :D
9. Alhaalla oikeella. Kuva Valkeisenlammelta yks pakkasaamu joulukuussa. :3 Kävelen tosta joka aamu kouluun.


Eiköhän tässä ollu kaikki tärkeimmät! Eli käykees klikkaa tuolta "Music World ♫"- painikkeesta ja käykee lukkee niitä vanhoja haastatteluita ;3 Postailen tänne lisää jotain ehkä vkl tai ens viikolla, jos vua jaksan ja muistan :) 

♥: Pauliina

Edit:// Unohtu viel sannoo, et HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013 KAIKILLE ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti