About me

Hei! Olen 21-vuotias nainen Kuopiosta. Asun avomieheni ja hänen suomenlapinkoiransa kanssa. Kirjoittelen blogiini asioista, jotka liittyvät elämääni ja joista olen kiinnostunut. 

Kesä 2016
Musiikki on aina ollut lähellä sydäntäni. Olin peruskoulussa seitsemän vuotta musiikkiluokalla ja sitä ennen kuorossa. 5.-luokalla soitin vuoden ajan saksofonia ja nykyään kutkuttelisi aloittaa kyseinen harrastus uudelleen. Lukiossa jatkoin musisiointia jopa seitsemällä kurssilla, eli otin kaikki mahdolliset kurssit lukujärjestykseeni, jotka sinne vain mahtuivat. Kuuntelen päivittäin musiikkia ja yksin kotona ollessa laulelen todella paljon. Lempimusiikkini tulee 40-80-luvuilta. Nykymusiikista en välitä lainkaan, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, jotka nekin ottavat vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä.

Talvi 2015-2016
Vanhan musiikin myötä rakastuin vintageen ja retroon. Ensin iski 80-luku samaisen vuosikymmenen rock-musiikin myötä. Pikkuhiljaa aloin kuitenkin kuuntelemaan vanhempaa musiikkia ja pitämään enemmän kasaria vanhemmista vuosikymmenistä. Nykyisin retrot asiat ja tavarat ovat lähimpänä sydäntäni, mutta rakastan myös asioita ja esineitä ihan 1900-luvun alusta lähtien. Historia ei kiinnostanut vielä lukion alkuaikoina kamalasti, mutta kun vastaan tuli kurssit maailmansodista ja Suomen sodista, alkoi kiinnostus historiaankin kasvamaan (joka näkyi varsinkin kurssien numeroissa). Nykyisin luen paljon kirjoja ja tekstejä menneistä vuosikymmenistä.

Olen pienestä pitäen pitänyt piirtämisestä. Olin ala-asteen alkuvuosina taidekerhossa. Yläasteella sain valita vain yhden valinnaisen aineen, koska olin musiikkiluokalla, joten valitsin kuvaamataidon. Lukiossakin kävin useita kuvaamataidon kursseja, joita minulla on nykyisin ikävä (kuten musiikin kurssejakin). En ole koskaan pitänyt itseäni erityisen hyvänä piirtäjänä, mutta pidän siitä silti. Olen ehkä hieman jopa kehittynytkin viimeisen vuoden aikana, joka innostaa piirtämään yhä useammin.

Syksy 2015
Käsityöt tulivat mukaan myös hyvinkin nuorena. Ala-asteella olin puukäsitöissä 3.-6.-luokkien ajan, rakastin sitä todella paljon. Jos minulla olisi nykyisin tilat, jossa tehdä puutöitä, niin varmasti tekisin! Kyseinen harrastus on nykyisin jäänyt juurikin tilojen puutteen vuoksi. Tekstiilikäsityöt ovat sitemmin astuneet kuvioihin. Nykyisin rakastan virkata, ommella, neuloa, solmeilla (macramé), tehdä kanavapistotöitä jne. Opin myös steinerkoulussa työssäoppimassa ollessani karstaamaan ja kehräämään villaa, sekä kutomaan mattoja. Seuraava asia, jonka haluaisin oppia, on kirjonta. Haluaisin kirjoa pöytäliinan tms., jonka sitten joskus jättäisin muistoksi jälkipolvilleni.

Kesä 2014
Edellä mainittuihin harrastuksiini/kiinnostuksen kohteisiini kuuluu myös lukeminen, kirjoittaminen ja leipominen.  Rakastan myös eläimiä, luontoa ja syksyä, sekä olen kiinnostunut mystisistä asioista ja vanhoista 'luonnon' uskonnoista, kuten Suomen uskosta.

Valmistuin huhtikuun 2016 alussa lähihoitajaksi lasten ja nuorten puolelta. Suvussani on paljon lastenhoitajia ja olen itsekkin aina rakastanut lasten kanssa työskentelyä. En ole vielä löytänyt itselleni töitä, joten minulla on reilusti aikaa harrastella ja tehsä asioita joita rakastan. ♥

♥: Pauliina

(In English: ...coming soon!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti