tiistai 9. elokuuta 2016

A summer song


Hei! Elokuu on jo kohta puolessa välissä. Odotan ihan innolla syksyn alkamista ja viileneviä ilmoja. En tykkää yhtään lämpimästä ja tämä kesä onkin ollut ihan hirvittävän kuuma. Syksy onkin mun lempivuodenaika. Vielä on kuitenkin kesää jäljellä, joten alla muutamia kesäisiä kuvia.
   Pidän auringonlaskujen kuvaamisesta. Kännykkä tarttuukin heti käteen, kun nään kauniin auringonlaskun. Tulee nuita maisemia muutenkin kuvattua, koska luonto on vaan niin kaunis täällä Suomessa. ♥

Eilinen ilta ♥ / Last evening. ♥
Tämä aamu ♥ / This morning ♥

Näitä maisemakuvia kelpaa sitten katsella syksyn viiletessä ja pimetessä, ainakin viimeistään sitten talvella! Vielä kun saisi kunnon kameran, jolla ottaa kuvia. Hyvä kamera mulla löytyy kännykästäkin, mutta eihän se ole sama asia. ;)

In English: It's almost autumn and I'm so excited! I love autumn so much. Summer is still here at the time so here's some photos I've taken lately. I love to photograph sunsets and landscapes as you can see. I just don't have a camera so I have to take pictures with my cellphone (fortunately it has a good camera). I like to watch these pics in autumn and winter when it's already dark and cold outside.

♥: Pauliina

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia!
  En itsekään niin välitä kuumasta, joten syksy on kyllä tervetullut. :) Sekä oon ihan samaa mieltä tuosta Suomen luonnosta. Ihan tajuttoman kaunis!

  http://noorahoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♥ Mukava kuulla, etten ole ainut. :D Tuntuu että kaikki rakastaa kesää ja kuumaa. Kaikki aina kumamstelee, kun itse pidän enemmän syksystä. :)

   Poista
 2. Siinä olet aivan oikeassa, että Suomen luonto on aivan käsittämättömän kaunis kesäisin! Todella upeita kuvia olet onnistunut napsimaan, vau :)

  VastaaPoista