torstai 25. kesäkuuta 2015

♫ Young Love ♫


Moikka! ♥ Arvontaan on osallistunut jo kivasti porukkaa. Työ, jotka ette oo vielä osallistuneet, nii käykeehän osallistumassa täältä.

Keväällä innostuin taas ostelemaan hieman retroa ja vintagea, joten ajattelin jakaa aarteni myös teille.

Vasemmalla keltanen tyynynpäällinen, jonka ompelin vanhasta kankaasta. Keltaisesta kankaasta oli keittiönpöydällä hetken aikaa myös pöytäliina. Seuraavana vieressä isomummoni vanha tyyny. Sydäntyynyn sain äidiltä joululahjaksi, oranssin ja ruskean (Tampellan Vohveli-kangas) ompelin itse vanhoista kankaista. Oli pieni homma ommella tyynynpäälliset käsin, koska en vielä omista ompelukonetta.

Keittiön kaakeleihin askartelin itse keltaisesta paperista ja kontaktimuovista kukkia. Levyn päälliset ja emalikattila, sekä Kaffe-purkki on ostettu Rättei, Lumpui & Retroi- facebookryhmästä.

Tämä saatiin meille ylimääräisenä Samin mökiltä. Heti kun näin tän kulmakaapin, tiesin, missä sen paikka olisi. Eli tämä kaunokainen koristaa nyt meidän ennen tyhjillään ollutta keittiön nurkkaa. Ja sinne tottakai pääsee mun ihania aarteita esille. ♥ Alahyllyllä Plastexin omppukuvioinen kulho. Kaapissa on 70-luvun toimiva sähkövatkain, Japanilaisia retrokuppeja, 70-luvun peltipurkki ja muuta mukavaa.

Ostin keväällä lumppulasta ihanat kukkaverhot keittiön ikkunaan ♥

Tein vanhasta pussilakanasta ensin pöytäliinan. Tämän jälkeen pöydällä oli keltainen kukkaliina ja tällä hetkellä oranssi puuvillaliina, joka on isomummoni vanha.

Tämmöisen satsin vanhoja 60-luvun ja 70-luvun verhoja ja pöytäliinoja sain tädiltäni maanantaina. Kaikki ovat isomummoni vanhoja. Vasemman yläkulman oranssi liina on tällä hetkellä keittiönpöydällä. Punainen laukku on toilettilaukku, 60-luvulta sekin ja täydellisessä kunnossa. Vihreät isokukkaiset verhot ovat Tampellan Raita-kuosia.

Ostin lumppulasta myös lankapuhelimen koristeeki eteisen pöydälle. ♥ Kuvanlaatu huono, koska kuva on otettu entisellä kännykällä, jossa oli surkea kamera.

Löysin nämä lehdet kirpparilta, yhteensä meni hieman yli 5€ ♥

Sen jälkeen ostin lumppulasta lisää lehtiä ja nyt niitä on jo tämmöinen kasa. Näiden lisäksi minulla on viisi Helsingin Sanomaa vuosilta -58 (4 kpl) ja -65 (1 kpl). ♥

Makkariin ostin retrot valoverhot. Sivuverhot ovat entinen 70-luvun pussilakana, josta toinen puoli toimi hetken aikaa myös pöytäliinana. ♥

Maanantaina minulla oli nimipäivät ja täti toi serkkuni kanssa minulle kimpun ruusuja. Kuinka he arvasivatkaan, mikä on yksi lempiväreistäni? ;) Pöydällä näkyy myös lumppulasta ostamani ihana kaitaliina. ♥

Että semmosia aarteita. Onhan nuita muitakin kertynyt, mutta en jaksa ruveta kuvaamaan jokaikistä pientäkin yksityiskohtaa. Mainitsemisen arvoista on kuitenkin tätini entisöimä 60-/70-luvun tuoli oranssilla verhoilulla, jonka hän verhoili aivan minua varten toiveideni mukaan. Siitä ehkä näettekin kuvaa jossain välissä myöhemmin.

♥: Pauliina

4 kommenttia:

 1. Upea koti ja juuri minunkin lempivärejäni! Itsekin odotan innolla täysin omaa asuntoa, jonka saisi sisustaa oman maun mukaan. Tuo kulmakaappi on IHANA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! On se vaan niin paljon helpompaa sisustaa, kun on oma koti, vielä ihanapaa ja helpompaa ois, kun ois ihan ikioma omakotitalo, mieluiten rintamamiestalo! Tuo mun ukko ei hirveesti älyä retroilun päälle, että en oo ihan kuitenkaan vapaita käsiä saanut sisustamisen suhteen. Ennen minä kysyin hältä hänen mielipidettään, joka oli aina vastahakoinen, nykyisin en pahemmin enää kysele, mut en silti kuitenkaa ihan (hänen mielestään) "överiks" ole viittinyt vetää. Eipä tuo oo onneksi vielä pahastunut harrastuksestani. :D

   Mutta toivottavasti pian saisit oman asunnon ja saisit päästää luovuutesi valloilleen! :3

   Poista
 2. Ihanaa retroa ja vintagea! :D Hauskaa että kaikki ei sisusta taloaan täysin valkoiseks!

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Mua ahistais asua värittömässä asunnossa, koirakin kun on, niin näkyis kaikki karvat ja muu lika vielä selvemmin. Värikäs asunto kun on, niin ei välttämättä kiinnitä pieniin roskiin tms lattioilla niin paljoo huomiota, vaan väreihin. :)

   Poista