perjantai 15. toukokuuta 2015

♫ Moody Blue ♫


Täällä taas! Viime lauantaina kävin Kaivuri Pubissa kahtomassa Aronin Dream Elvis Showta ystäväni Katrin kanssa. Tässä hieman kuvia ja videota siitä illasta, oli muuten  mahti ilta!On aika epätarkkoja kuvia, koska vilkkuvat värilliset valot, liikkuva esiintyjä + pimeys. Aronin olen halunnut nähdä jo monta vuotta ja nyt se saapui tuohon 5min kävelymatkan päässä olevaan lähipubiin. Arvatkaa olinko ilonen? Ja ihan Elvikseltä hän kuullostikin!

Ystäväni kanssa suunniteltiinkin jo häät: Aron esiintymässä ja suorittamassa siviilivihkimisen juhlapaikalla (tietenkin eka naimisiin kirkossa/maistraatissa), sekä hääautona Aronin pinkki Cadillac Coupe de Ville '59. Kyllä, kaiken tämän voi hältä tilata/vuokrata, lisää Aronin sivuilla. :3

Tässä vielä yksi pieni videon pätkä keikalta. Olisi ollut pidempiäkin, mutta tämän halusin teille näyttää, koska mua huvittaa tosi paljon tuo jätkä joka tul tohon tanssimaan. Hyvin muuten tanssiikin, ei ole eka kerta kun hänet nään kyseisessä pubissa tanssimassa. Sori surkeaa surkeampi rajaus videossa, mullei oo sovellusta, jolla saisin videota muokattua.

Osaako joku kertoa, miksi videon laatu meni huonoksi, kun latasin videon bloggerin kautta?Olisiko tullut parempi laatuinen youtuben kautta?
Mukavaa toukokuun puolta väliä, kohta alkaakin jo kesäloma! ♥
♥: Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti