torstai 20. marraskuuta 2014

♫ Incense And Peppermints ♫


Heissuliveissuli! On jäänyt taas kirjottamatta tännekkii, mutta tässä sitä nyt ollaan! Olisi niin paljon asiaa, etten tiiä mistä alottasin. Viimeaikaisen hullantumisen takia päätin kuitenkin aloittaa viimeaikaisista koruostoksista. Niitä ei tosiaan ole ihan vähää ja lisää vielä tulee. Heh. Pari vaatetta ja muutakin ostosta näätte myös, ettei menis liian ykstoikkoseks.

Alemmat paidat kirpparilta (City Pörssi) yht. 4,5€ ja päällimmäinen paita huuto.netistä vähän reilut 5€ !

Led Zeppelin- kuvakirja 10€, Cliff Richardin, Buddy Hollyn ja Kissin levyt yht. 11€! Anttilasta. (Kissin levyn kanssa kävi sellanen selkkaus, että ostaessani sen se oli muoveissa, mut kotona avatessa sisällä ei ollu yhtä levyä, enkä ollu ottanu tietysti kuittia mukaan. Laitoin asiasta Anttilalle palautetta ja sain sit uudenlevyn, kun harmittelin, etten ollut kuittia ottanu. Loppu hyvin, kaikki hyvin!)

Unisieppari City Pörssistä uutena vain 5€!
Paras ripsari ebaysta n. 1,25€ ja irtoripset (ilman liimaa) ebaysta 0,70€!
Sitten niihin koruihin! Elkee pitäkö mua ihan hourupäänä (pelkään varsinkin, et mun luokkalaiset pitää), mut oon aina tykänny kaikesta mystiikasta ja muista sen tyylisistä asioista, sekä intiaaneista (toinen nimeni on Inka, koska äitinikin pitää inkkareista), että oon nyt hurahtanu ostelemaan kaikkia ihania koruja, jotka näihin em. asioihin tavalla tai toisella liittyy. Jos jotain kiinnostaa joidenkin korujen symbolien merkitys, niin voin toki kertoa lisää!

Tree of life- kaulakoru, kotka kaulakoru ja ametistikaulakoru (aito kristalli, luonnossa kirkkaampi). Kaksi vasenta ebaysta n. 0,70€ ja 2,40€. oikeanpuoleinen Black Moonista (briteistä)  n. 10€ + postit.

Käsikorut tähti ja kuu 0,70€/kpl, ametistisormus 1,40€ ja turkoosikivi korvikset 0,70€/pari. Ebaysta.

Hamsa hand/evil eye kaulakoru 0,70€ ja moon/galaxy kaulakoru n. 0,85€ ebaysta.
Tattoo- kaulakoruja, joista yksi ristillä, ja yksi käsikoru. Hinnat tais olla 0,70€-1,5€, ebaysta!
Tässä vielä muutamat korut kaulassa riippuessaan. En ole aamusin osannut päättää, mitä koruja laitan päälleni, joten olen laittanut melkein kaikki aina kaulaan. Kaveri kerran kysyikin, että eikö noi paina mun kaulaa. Ei onneks!

Kuva otettu, kun ensimmäiset tilaamani korut olivat saapuneet!


Tässä vielä pärstäkuvaa korut kaulassa! Vielä pitäisi muutamat korut postissa tulla, niistä lisää sitten myöhemmin.Tämä onkin mun 95. postukseni. Ajattelin, kun sadas postaus odottaa jo nurkan takana, niin voisin sen kunniaksi sitten sen täyttyessä järjestää pienoisen arvonnan. Miltäs kuullostaa?:)

Mukavaa torstai-iltaa!
♥: Pauliina

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ne on ihania, en tiiä vaa, et osasinko oikeessa muodossa sen toho kirjottaa, mut väliäkös sillä :¨'D

   Poista
 2. Kauanko kesti tulla noi hamsa hand/evil eye ja galaxy/moon korut ebaysta? Ajatteli ite kans tilata mut en tiiä ehtiikö ne tulla ennen mun reissua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli yllättävän nopeeta, muistelen, että reilu viikko- reilu 2 viikkoo meni saapuessa. Yleensä ku saa ootella melkein kuukauden :D Mut sekin varmaan riippuu vähän lähettäjästä, koska tilasin yhen ripsarin ja tilasin toisenkin myöhemmin eri lähettäjältä, niin meni aivan eri ajat saapumisessa, toinen tul viikossa, toisessa meni kolmisen viikkoo.

   Poista