torstai 30. lokakuuta 2014

♫ Changin' Times ♫


Hei vain! ♥ Ja kyllä, olen vielä elossa, enkä ole kadonnut täältä mihinkään. Parin kuukauden vahinkotauko sattui tulemaan tänne blogin puolelle, joka toisaalta on hyväkin juttu. Ikävä tänne on ollut kirjoittelemaan ja asiaakin olisi löytynyt, mutta työssäoppimisen, oikeiden töiden ja kotitöiden jälkeen en vain ole jaksanut. Viikonloput meni rentoutuessa, kuten syyslomaviikkokin. 

Kaikkea kivaa on tapahtunut myös vähän ikävämpien asioiden lomassa. Ikävämmät asiat oon saanut selvitettyä ja/tai hyväksyttyä sellaisinaan, eihän sitä elämä aina voi olla yhtä päivänpaistetta. Hyvistä ja mukavista jutuista kuitenkin tänne ajattelin kirjoitella tässä pikkuhiljaa, kunhan saan uuden otteen blogista.Työssäoppiminen tosiaan loppui ja sieltä napsahti puhdas K3! Oisin voinut jäädä sinne lasten kanssa puuhailemaan, ei ollut enää mitään motivaatiota lähteä takaisin koulunpenkille, koska päiväkodin lastenhoitajaksi minä kuitenkin joskus haluan!

Muttamutta, ehkäpä vielä tänään saisin jotain fiksua kirjoitelutakkii tänne. Ajattelin vain tulla kertomaan pikakuulumiset ja ilmoittamaan, että täällä minä vielä olen, vaikka musta ei mitään ole kuulunutkaan. En vielä kuitenkaan ole lopettanut tänne kirjoittelua, kukapa muukaan mun ihme höpötyksiä muuten kuuntelisi/lukisi?;)

♥: Pauliina

Ps. Kuunnelkee alun biisi, on muuten hemmetin hyvä, niinkuin Nazarethilta voi uskoakkin!

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla siustakin välillä, ei saa missään nimessä lopettaa! :D Nazareth <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, voi kiitos, en lopeta! :D Ihana olet! ♥

   Poista
 2. Hei mistä santa cruz on kotosin??? Onko se oikeesti alunperin helsingistä :oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ainaki minu tietojen mukkaa sieltä on! Enhä mä sitä tiiä, onko ne jätkät siel alunperin lapsuutesa asunu, mut nyt viime vuosina Helsingissä asuessaan ne sen ainaki on perustanu:)

   Poista