perjantai 15. elokuuta 2014

♫ Show Must Go On ♫


Hei! Viime lauantaina olivat rakkaan serkkuni häät. Ihana oli nähdä häissä serkkuja, joita en ole nähnyt jopa kuuteen vuoteen! Vaikka viime näkemästä on sen verran aikaa, ei tuntunut yhtään, että oltas oltu erossa noinkin monta vuotta. Itse morsian (serkkuni Elina) oli kyllä kaunein näkemäni morsian ikinä! ♥

Viikolla, ennen häitä, värjäsin tukkani vaaleeksi. En muistanutkaan, miltä näytän koko blondilla tukalla. Viime kerrasta onkin niin kauan aikaa, että koko blondi tukka ei enää miellyttänytkään silmääni, joten ostin taas tummanruskeen hiusvärin ja värjäsin tukan alta ruskeeks.


Tykkään tosi paljon tästä uudesta (vanhasta) tukasta, että en taidakkaan ihan hetkeen värjätä pois!

Maanantaina alkoki koulu ihan mukavasti, luokkalaiset vaikuttaavat mukavilta. Harmikseni en ole nyt hirveesti vielä ehtinyt tutustumaan heihin, koska en ole ollut kolmeen päivään koulussa. Tiistaina sain koulun jälkeen tietää rakkaan tätini poismenosta, joten yöt ovat menneet pyöriessä ja valvoessa. Oltiin tädin kanssa läheisiä ja aika samanlaisia persoonia. Naurettiin paljon yhdessä ja puhuttiin melkeinpä ihan kaikesta. Mökille mentäessäkin autossa aina rokki huuti täysillä ja myö hoilattiin kurkku suorana mukana. Samanlaista, yhtä elämäniloista ja ikuisesti henkisesti nuorta ihmistä ei toista löydy. Parempi kuitenkin näin, koska hänellä oli eräs harvinainen sairaus (suomessa sairastuu 5-10hlö/vuosi), johon ei ollut lääkitystä, jonka takia hän sitten hiipui hiljalleen pois luotamme. Täti pääsi suurimman idolinsa Freddie Mecuryn luokse parempaan paikkaan.  Täti varmaan sanoisi meille, kuten Freddiekin lauloi: Show Must Go On. R.I.P. rakas täti 25.12.1962-12.08.2014!♥ Ikävä on jo suuri. (Käykee kuuntelemassa pikkuveljeni tekemä biisi tädin muistolle tästä linkistä. Tuli kyyneleet silmiin, kun kuuntelin tämän tiistaina.)

Tänään ois tarkotus lähtee taas veneellä mökille. Toivottavasti ei saada ukkoskuuroo niskaamme! Suunnitteilla ois kans liuta uusia postauksia, kunhan saan skarpattua itseni kirjoittamaan useammin. Seuraavan kerran luvassa ostospostaus, jossa mm. retro/vintage kamaa!

Mukavaa viikonloppua! ♥
♥: Pauliina

2 kommenttia:

  1. Jaksamisia sulle. :) ♥ Biisivalinta osui nappiin, hieno sanoma ja tuo edes jotain lohtua tilanteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥:3 Queen oli tädin lempibändi ja Freddie Mercury kuin jumala, joten ei ollut vaikeaa keksiä biisiä:)

      Poista