keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

♫ All I Really Want To Do ♫


Hei vain! Tänne kirjottelu on taas vähän jääny. Tosiaan, sain koulupaikan sosiaali- ja terveysalan yo-puolelta. Olin jo aivan toivoni menettäny pääsykokeiden jälkeen, mutta pääsinkin sisään 21 pisteellä ja alin hyväksytty pistemäärä oli 13. Oon ilone! Juhannuskin meni jo ja vietettiin se mökillä Samin ja sen porukoitten kanssa. Juhannusviikko oli mulla lomaa. Tietysti kaikki kaverit ol taas jossain muualla, ku Kuopiossa, joten loma tul aikalailla vietettyä kotosalla. Heinäkuun vika viikko onkin sit vielä lomaa ja samana viikonloppuna on Kuopio Rock! Kuinka moni on tulossa sinne, sisälle tai ulos? Kuukauden päästä on myös jo mun ja Samin toinen vuosipäivä! Vielä kun keksis mitä ostasin tolle lahjaks. :3

On tullu vähän osteltua taas kaikenlaista kesäkuun aikana. Ajatelinkin nyt tehdä toisen ostospostauksen peräkkäin.

Mietin jo keväällä, että koska on tämä eka kesä omassa asunnossa niin pitäähän sitä parvekkeelle ostaa kukkia. Näihin kaikkiin meni yhteensä meni alle 30€ vaikka ostin myös tuon kukkalaatikon ja siihen pidikkeet. Sami halus ruohosipulia, joten ostettiin sitten sille myös sitä. Ebaysta tilasin pari paidat. Yksi huono puoli näissä on, kangas ei jousta yhtään, joten on hieman hankala ujuttautua näihin. Ihania paitoja ovat ♥ Maksokin reilu 2 tai 3€/kpl ja postit oli ilmaset.

Liina piti blogissaan blogikirppiksen ja ostinkin häneltä pari bändipaitaa. Scorpions paita 10€ ja Rainbowin paita 5€. Oon yrittäny pukeutua vähän naisellisemmin, mutta aina vain jotenkin eksyn ostamaan bändipaitoja ja pitämään niitä päällä. 

Kirpparilta ostin kirjoja. Kaksi ylintä kirjaa ovat 60-luvulta ja maksoivat 50snt/kpl. Kaksi alinta ja oikean puoleinen kirja olivat yhteishintaan 1€. Alemmat kirjat ovat 70-luvulta ja oikean puoleinen 90-luvulta (oli paketissa mukana, joten en viittiny jättää ostamatta hyviä dekkareita yhden hairlequinin takia). Kuvasta puuttuu yksi 50-luvun Neiti Etsivä, joka maksoi 50snt. Suosittelen lämpimästi tuota Femina-sarjaa. Sarja on ruotsalainen ja vanhat dekkarit ovat mielestäni paljon parempia kuin uudet. Nämä kirjat eivät ole myöskään mitään 500 sivuisia., itse luen yhden tuollaisen dekkarin kahteen päivään.

Kim Wilden
LP oli
 kirpparilla vain 2€. Itselläni on jo ennestään samainen albumi äitin vanhana c-kasettina, mutta näin halvalla kun tän sai, oli pakko ostaa se myös LP:nä.

Sami osti Anttilasta tollasen 70's kokoelman leffoja, jossa on neljä leffaa: Clockwork Orange (Kellopeli Appelsiini, yks parhaista leffoista!), Dirty Harry (Clint Eastwood♥), The Exorcist (Manaaja) ja All The President's Men. Viimeistä ei olla vielä katottu, mutta suosittelen katsomaan nuo kaikki kolme ensimmäistä. Varsinkin Kellopeli Appelsiinin pitäisi kaikki olla nähny ennen kuolemaansa!

Ebaysta tilasin tuollaset kulmakarva"muotit" helpottamaan meikkausta. Itselläni on aina ongelmana se, että kulmakarvat ovat eri näköset ja kokoset ja sojottaa millon mihinkin suuntaan. Nämä ovat kätevät ja niitä saa eri muotoisina. Paketissaan on aina neljä erilaista mallia ja jokainen paketti on siis erilainen. Myös pituuksia on erilaisia, joten jokaselle löytyy varmasti mieleisensä. Nämä taisi olla alle/vähän yli euron!

Äiti osti mulle viime keskiviikkona uudet tennarit, kun valitin, että entiset on jo niin huonossa kunnossa. Sain tämmöset kivat tennarit, jossa on sisäsyrjässä vetoketjut helpottamassa jalkaan laittamista ja jalasta ottamista. Onhan nuo vähän bling blingit, mutta minä tykkään. Maksokin vain 30€, toivottavasti kestäis kans vähän pidempään kuin edelliset.

Mulla on ollu ja on mielessä kaikkee kivaa, mitä voisin tänne kirjotella, mutta se kirjottelu jotenki aina vaa jää. Pitäs ottaa ihteeni vaa niskasta kiinni. Postausideoita saa siis lähetellä ja kommenttia muutenkin, käykee myös äänestelemässä sivupalkin kyselyyn ja tykkäilemässä blogin uudesta fb-sivusta! :)

♥: Pauliina


4 kommenttia:

  1. Kuopiorock! Saako tulla moikkaamaan jos nähään?:D 8)

    VastaaPoista
  2. Oletpa nätti! Blogisi on kivan erilainen- ei sitä perus massatyyliä! :)

    http://elamaaopiskelijan.blogspot.fi/

    VastaaPoista