perjantai 16. toukokuuta 2014

♫ Whole Lotta Love ♫


Tänään on Huulipunavallankumous- päivä! Tapahtuman facebook-sivulla lukee päivästä näin: 


"Punainen kannustaa ja innostaa naisia pitämään huolta hyvinvoinnistaan pienillä teoilla. 
Uskomme, että tie merkittäviin tuloksiin lähtee pienistä onnistumisista. Uskomme myös, että onnistumiset saavat lisäpotkua rohkeudesta ja itsevarmuudesta. Mikäpä muu olisi siihen parempi onnenamuletti kuin vähän rohkeampi huulipuna?
Haastamme kaikki naiset mukaan Huulipunavallankumoukseen aloittamaan onnistumisen kierteen! Punaa siis huulesi 16.5. merkiksi siitä, että naisten sydän- ja hengitysterveys on lähellä sinunkin sydäntäsi. 
Kutsu myös ystäväsi mukaan ja julkaise kuva punaisista huulistasi. Tehdään yhdessä punaisen suukon arvoinen kampanja!"
Päivän meikki ei eroo muiden vapaapäivien meikeistä, mutta pitihän sitä itekkin kuitenkin ottaa osaa hyvän asian puolesta. :) Punatkaa tekin huulenne ja haastakaa myös ystävänne mukaan! Jos et ole rohkean punaisen ystävä, niin huulipunista löytyy muitakin, neutraalimpiakin värejä, jotka ajavat asiaa yhtä hyvin.


♥: Pauliina

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana kuva siusta! Itelläki punaset huulet tänään - toisaalta mul on joka päivä niin ei tunnu erilaiselta mitenkään :D

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos:3 Joillekkii saattaa olla iso asia huulien punaaminen, mutta itellä kans, että ei tunnu erilaiselta, kun tosi usein punaan huulia. :)

  VastaaPoista
 3. Heiii, löysin tuttuja naamoja instasta! :D Ihan sattumalta eksyin, en kyl tiedä oonko käynyt ennenkin. Voi olla, mut nyt oot lukulistalla - ihan varmuuden vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni! :D Minä oonki seuraillu sua jo hyvän tovin, täällä sekä instassa, koska rakastan sun neulomuksia ja muita käsitöitä! :3

   Poista