torstai 15. toukokuuta 2014

♫ He's a Drug Store Truck Drivin' Man ♫


Heissun! Aikasemmin mainitsinkin teille, että entiset silmälasit meni mulla rikki ja kävin ostamassa/tilaamassa uudet. Ne saapuivatkin mulle pari viikoa sitten. Rakastuin näihin taas ensisilmäyksellä, kuten silloinkin kun sovitin näitä liikkeessä ekan kerran.


Sisällä hauska yksityiskohta, valkosella pohjalla lukee punaisella Ray-Ban.


Kerrankin mulla on merkkilasit! Maksoki kyllä mansikoita, mutta onneks läheiset autto maksamaan nämä. Muuten olisin joutunut kulkemaan puol sokkeena ties kuinka kauan. Kesällä raadanki sitte niska limassa, että saan maksettua nämä takaisin. :D

"Normaalina(ko)".

Aluks mulla oli kyllä ihan sihteeri-fiilis näillä laseilla, mutta nytkun näihin on alkanut jo tottua, niin kyseinen fiiliskin on alkanut hälvenemään. Lasit ovat varsinkin siitä hyvät, koska ne sopivat mun erikoisiin pukeutumistyyleihin. Sekin hyvä puoli näissä on, että en ole enää jaksanut töihin mennessä tai kotona ollessa piirrellä kulmia ja myös pelkkä ripsari riittää, koska lasit korostavat niin paljon. Tottakai olen vielä himomeikkaaja, mutta en enää niin orjallinen, että joka paikkaan pitäisi mennä pakkelinaamalla.


Pakko tunnustaa aiheesta poiketen, että minäkin olen nyt hurahtanut Ebayn ihmeelliseen maailmaan. Eilen saapui eka tilaus ja muita odottelen jo innolla! Niistä sitten myöhemmin lisää.

ÄÄNESTÄKÄÄ SIVUPALKIN KYSELYSSÄ, MILLAISIA POSTAUKSIA HALUAISITTE JA LISÄKYSYMYKSEEN VOITTE VASTATA KOMMENTTIKENTTÄÄN TAI LAITTAMALLA S-POSTIA OSOITTEESEEN stix(a)hotmail.fi !

♥: Pauliina

2 kommenttia:

  1. Sopivat sinulle! Miten paljon niissä on voimakkuuksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:3 Toisessa ol -4,25 ja toisessa -4,75, en muista kumminko päin meni. :)

      Poista