keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

♫ To Hell And Back ♫


Heissulivei! Tänään olis sitten illalla keikkaa luvassa. Henkassa soittamassa Garage keskiviikossa Ginger Shot, Block Buster ja Santa Cruz. Kaikki sinne siis!:) Itsekkin lähden sinne puolisokeana vanhoilla silmälaseilla tihrustamaan, koska maanantai iltana meni mun käytössä olevat silmälasit rikki. Musiikkihan se on tärkeintä! Aamulla saattaa olla hieman hankala päästä sängystä ylös, koska on kuuten meno töihin. Nuo keikat ovat kuitenkin sen arvoista! (FB:n tapahtumasivu täällä!)


Viime aikoina ei ole erityistä tapahtunut, 20.3. käytiin Helsingissä Gastro- messuilla ja mukaan lähti mun lisäks 6 meidän luokalta ja reilu 10 ihmistä muilta luokilta. 24.3. alkoi työssäoppiminen, jonka lopetin viime torstaina. Toisin sanoen lopetin koko koulun. Perjantaina käyn koululla kirjottamassa eropaperit, jolloin lopettaminen on virallista. Keväällä hain jo yhteishaussa muihin kouluihin, koska on tuntunut jo n. puolen vuoden ajan, ettei kokin ammatti kiinnosta, vaikka tykkäänkin tehdä ruokaa. Nyt siis teen töitä siihen asti, kunnes saan toisen opiskelupaikan!

Äidillä oli viime perjantaina synttärit ja hän toivoi minun leipovan hänelle kakun. Toiveena oli yllätyskakku, johon ei saa laittaa persikkaa ja kerman täytyy olla laktoositonta. Pyöräytin sitten tämmoisen.

Sisällä mansikkahilloo ja vispikermaa jossa mansikan paloja. Päällä tummaa- ja valkosuklaata sekoitettuna kuohukermaan. sekä pehmeitä kultapalloja. 

Tämä viikko on mennyt töissä ja vapaalla. Eilen kävin optikolla ja ostamassa uudet lasit, jotka pitäisi tulla n. 3 viikon kuluttua. Onneksi saan huomenna 'panttilasit', eli lasit, joista maksoin summan, jonka saan takaisin, kun palautan panttilasit hakessani oikeita lasejani. (Olipas monimutkane lause.) En malta odottaa, etä uudet lasit tulevat. Myyjä antoi ne ensimmäisenä sovitukseen ja sanoi, että ne käyvät minulle todella hyvin. Rakastuin itsekkin heti. Olen aivan täpinöissäni!!

Nämä rakkaat lasini menivät rikki. Sniff.

Tänään illalla siis Henkkaan, tulkee kaikki muutkin kuuntelee helevetin hyvää rökkenrölliä! Olen tästäkin illasta aivan täpinöissäni! Heh.

♥: Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti