lauantai 4. tammikuuta 2014

♫ Above The Clouds ♫


Heissulivei ja tervetuloa uusille lukijoille!♥  Oon saanut teiltä tosi mukavaa palautetta blogistani, kiitos tosi paljon ja mukava jos kiinnostaa lukea höpinöitäni!

Joulu tuli ja meni, jouluaatto vietettiin Samin sukulaisissa ja joulupäivä minu sukulaisissa. Lahjoja en rupee kuvaamaan, perus käyttötavaraa saatiin uuteen kotiin (tulivat tarpeeseen!). Uusi vuosi meni mukavasti myös, käytii pienellä pubi kierroksella ja Sami jatko sitten matkaa keskustaan työkaveriaan näkemään ja minä tallustin kotia nukkumaan. Raketteja ammuttiin kanssa!

Oon vaan lagannu kotona loman ajan. Yksin olen yrittänyt täällä keksiä tekemistä, kun Sami on ollut töissä, mutta koneella istumiseksihan se on vain mennyt. Kävin minä Mellua moikkaamassa yksi päivä, mukava oli kahvitella ja tehä pieni kirpparikierros pitkästä aikaa. Kirpparilta en löytäny silloin mitään, mutta yksin kun eräs päivä sinne eksyin, niin mukaan lähti kolme ihanaa paitaa (joista ehkä lisää myöhemmin). Erehyin myös käymään H&M:llä (jossa en varmaan puoleen vuoteen ollut käynyt) ja se oli virheliike... koko hiton kauppa oli ihan tukossa alennusmyyntien takia. Ostin kuitenkin pari aletuotetta, jota ei tarvinnut sovittaa. Eipähän tarvii taas ihan hetkeen sinnekkään eksyä.


Leffassakin pyörähettiin torstaina Samin kanssa kahtomassa Tunnottomat. Finnkinon (Kuopion?) sivuilla leffa oli saanut vain muutaman tähden. Epäiltiin hieman, viittiikö sitä lähteä edes katsomaan, mutta leffa osoittautuikin vallan mahtavaksi! Itse pidin tosi paljon siitä. Ensi viikolla varmaan käydään kahtomassa Gravity 3D. Meinattiin se mennä kahtomaan jo torstaina, mutta vapaana oli vain 6 pyörätuolipaikkaa. On kuulemma näkemisen arvoinen leffa, joten pakkohan se on nähdä.

Tämän päivän oon taas aikalailla lagaillu, pientä siivousintoa lukuunottamatta. Sami läksi omille asioilleen, joten onha tässä hetki ottaa rennosti itsekseen. Illemmalla Samin (ja minun) kaveri tulee kahtomaan tänne leffaa. Leffojen merkeissä varmaan menee koko loppu lomakin, heh. Tiistaina siis koulu kutsuu ja sitä on odotettukin!

Mukavat loppulomat, joilla sellainen on ja hyvät viikonloput kaikille!♥
♥: Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti