keskiviikko 18. joulukuuta 2013

♫ Shake, Rattle and Roll ♫


Hei vain!♥ Taas on kuukausi ehtinyt vierähtää edellisestä postauksesta, but I'm back! 

Kuukauden aikana on tapahtunut taas kaikenlaista. Ensin oli hirmu pakkailut muuttoa varten ja samalla alkoikin työssäoppiminen. Omissa töissäkin piti samalla käydä. Muutto oli virallisesti sunnuntaina 1.12., mutta saatiin jo avaimet perjantaina. Lauantaina alkoikin maalausruljanssi, toisin sanoen minä pesin kaappeja ja hyllyjä ja Sami maalaili. Maanantaina olikin kaikki jo valmista ja Sami toi tänne omia tavaroitaan. Keskiviikkona jäätiin ekan kerran tänne jo yöks ja olinkin siitä sitten loppuviikon vapaalla. Seuraavalla viikolla jäin keskiviikkona sairaslomalle selkäni takia. Perjantaina piettiin pienimuotoisia tupareita ja mun synttäreitä. Lauantaina 14.12. täytinkin sitten 19! Perjantaina meni jalka taas pitkästä aikaa sijoiltaan ja on vieläkin niin kipeä, ettei sillä töihin mennä... Näytöt olisivat juuri mukavasti olleet tällä viikolla, mutta eipäs olekkaan. Mur. Eli "kotiavovaimona" olen ollut jo viikon verran, tehny perus kotihommia ja ruoka ollu aina pöydässä ku kulta on tullu töistä. :D

Back to 80's. Sairaslomalla on tylsää, joten innostun aina laittelee ihteeni. Eilen näytin siis tältä. Paita on äitini vanha, 80-luvun lopulta tai 90-luvun alusta. :)

Sain viime torstaina myös uuden kännykän! Edellinen kännykkäni tosiaan kastui ja sisäinen mikrofoni meni paskaks. Onneks otin kesällä kännykkään puolen vuoden vakuutuksen ja vakuutusyhtiö ilmoittikin, että saan aivan uuden kännykän tilalle. Sainkin edellisestä puhelimesta uudemman mallin itselleni, koska entisen kännykän mallia ei heillä enää ollut. Olen kyllä tyytyväinen!

Tänään näytän tältä, taas tylsyyksissäni laittauduin, vaikka tuskin mihinkään tänään taas lähdenkään. Paita on taas äitini vanha jostain 80-luvun lopulta tai 90-luvun alusta!

Olen tavannut nyt parin pikaisen kerran Mary Lou Moonshinen. Hän on kyllä todella mukava ihminen, toisella pikatapaamisella hän lahjoitti minulle ihanat korkokengät ja toi ne suoraan kotiovelle! 
Kiitos paljon vielä kerran!♥

Rakastuin!♥ Vieläku opettelisi kävelemään näillä... :D

Sunnuntaina meillä kävi koko päivän minun ja Samin sukulaisia. Saatiin heiltä 2 hyasinttia, 2 joulutähteä ja leikkokukkia, joiden nimeä en nyt muista. Sami osti mulle ihanan hajuvesisetin synttärilahjaksi! Sain muilta vierailta lahjaksi myös korvakorut, hajuveden, keittiöjuttuja ym. ja yhteiseksi mm. paljon suklaata (NOM) ja iiiiso lyhty parvekkeelle, sekä pöytäkynttilöitä.

♥♥
Suurin osa kynttilöistä on mun omia vanhoja, mutta osa taas lahjaksi saatuja. Ei me toki tykätä kynttilöistä yhtään! Kaikki ei edes ole kuvassa... :D

Tässä taisi ollakkin tärkeimmät kuulumiset. Toivottavasti tuo polvi paranisi ennen joulua, ei oo kiva linkata rappusia ylös ja alas, sekä repiä ihteesä ylös lattialta huonekaluista tukea ottaen, koska en voi laittaa kaikkea painoa pelkästän oikean jalan varaan. Lauantaina käydään mökillä ja jäädään näillä näkymin yöksikin. Tarkotuksena olisi lähteä hakemaan meille joulukuusi! Pitäs leipoo lisää joulutorttujakin, pipareita en ookkaan vielä koko talvena tehnyt. Ja onneks iskä lupas maksaa meidän joulukinkun, niin siihenkään ei sitten mene "ylimääräistä" rahaa. :3

Hyvää joulun odotusta kaikille!♥

♥: Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti