maanantai 23. joulukuuta 2013

♫ Let It Snow ♫

Hei vain! ♥  Ajattelin tänne tulla pikkusen kirjottelee, ennenku alotan joulusiivouksen. Perjantaina oltiin Samin kanssa kotosalla. Muut meijän ikäset varmaan ravas baarissa, tai otti vähän tai vähän enemmän muuten vain. Mitäs me tehtiin? Ristikoita tietenkin (ja katottiin 123456. leffa tällä viikolla)!:D Lauantaina lähettiin ihan ajoissa mökille ja eilen sit tultiin takas. Mökillä ei mitään erikoista tehty. Parhautta oli kuitenkin istua saunan jälkeen saunan pukkarissa kynttilän valossa kuunnellen Scorppareita ja jutellen kaikkesta maan ja taivaan väliltä juoden olutta. Istuttiin siel varmaan lähemmäs tunti vaan jutellen.:3

Eilen oli "mukavasti" tullut lämpöasteita ja vettä oli noussu tosi paljon jään pinnalle. Minä vihaan vettä (=veneeseen nousemista/veneestä pois tuloa, jäällä kävelyä ennenku on vähintään reilu 20cm jäätä järvessä, uimista jos jalat ei yllä pohjaan ymym, koska oon aina ihan varma että hukun). Olin eilenki ihan varma, että ei päästä takasi mökiltä maille, että jäät ei kestä ja panikoin vaa hirveenä. Hyi. Never again.

Mökille menon syynä oli siis joulukuusen haku ja löyettiinkin täydellinen yksilö! Tänään se nostetaan sisälle tuolta parvekkeelta ja koristellaan. 6,75kg kinkkuki pääsee yöllä uuniin! Mitenkähän sekin onnistuu, en oo koskaan paistanu kinkkua... Noh, harjotus tekee mestarin!

Huomenna joulu onkin jo, joten ajattelin kaikkien joulumieltä piristääkseni linkkailla muutaman tosi hyvin joulubiisin, joista ite pidän todella paljon!♥
Ja sitten pari jouluvideota/-ohjelmaa, jotka kaikkien pitäisi nähdä!

David Bowie & Bing Crosby - Little Drummer Boy & Peace On Earth ♥


Donny & Marie Osmond - Christmas Show 1976-1980 ♥
(En nyt linkkaa kaikkia jaksoja tähän, mut ne löytyy YouTubesta, alla vuodelta 1976!)


Muppet Show - A Muppet Family Christmas 1987 ♥Siinä taisivat ollakkin suurin osa tärkeimmistä! Toki kannattaa kuunnella varsinkin Frank Sinatralta, Bing Crosbylta, Dean Martinilta, Nat "King" Colelta ja Elvis Presleyltä muutkin joulubiisit! Toki kaikki suomalaiset vanhat joululaulutkin ovat aivan ihania! Uudemmat ovat mielestäni oikeestaan täyttä kuraa, niistä ei oikein joulu mieltä tule. Samu Sirkan joulutervehdys on myös yksi parhaista jouluohjelmista, mutta koska kaikki on varmasti sen nähneet, niin en linkkaile sitä tänne. :)

Netistä löytyy myös mahtava nettisivu http://www.jouluradio.fi/, josta löytyy mm. perus jouluradio, jossa on kotimaisia ja ulkomaisia joululauluja, ruotsinkielinen jouluradio, klassinen jouluradio, "Rouhea joulu"- radio, jossa on kaikki vähän rokimmat joululaulut jne. Kannattaa käydä tsekkaa, löytyy varmasti mieluinen kanava itse kullekkii! :3

Minäpäs alotan nyt joulusiivoilun!

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!♥
Syökee hyvin ja nauttikaa toistenne seurasta!


♥: Pauliina

5 kommenttia:

 1. Hittovie, sun blogihan on ihan mahtava! Rakastuin jo ensinäkemältä banneriisi, kuvauksesi luettua mielenkiintoni heräsi todenteolla, ja jo vähän matkaa lueskeltuani tulin siihen tulokseen, että on se nyt vaan pakko klikkailla Liity lukijaksi-nappulaa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana kuulla!:3♥ Terveltuloa vain lukijaksi! Ja hyvää joulua!♥

   Poista
 2. Oi tykkään itsekin hirveästi vanhasta musiikista, varsinkin jazzia kuuntelis koko ajan! (vaikka oonkin tämmönen hevarimikälie) :) Musta sait lukijan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, jazz on kyllä tosi mahtava musiikin laji!♥ Ja tervetuloa vain lukijaksi!:3

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista