tiistai 15. lokakuuta 2013

♫ Angel Face ♫


Hei vain! Olen elossa, vaikkei musta ole kuulunut vähään aikaan mitään. Ollut muka kiireitä, mutta oikeesti en oo vaa jaksanu keskittyä kirjoittamiseen. Kaikkee kivaa on tapahtunut, kavereitten kanssa viettäny iltaa kolmena viikonloppuna ja kultaa nähny kans ja kateltu leffoja ja tein kullalle ruokaaki tässä yks kerta ym. Vaatteitakin sain tädiltä hirmuisen kasan, voisin niistä tehdä jotain postauksen tyylistä, jos vain jaksan kuvata ne kaikki. Suunnitelmiakin on tehty jo lähitulevaisuutta varten ja aloiteltu sitä jo toteuttamaan, mutta siitä sitten enemmän kun asia on ajankohtaisempi. :3 Hihi.Yllä kuvat kahdelta edelliseltä viikonlopulta. Koulun ja töiden takia en ole aikoihin kunnolla laittautunut, joten viikonloput on mulla vaan oikeestaan ainoita vaihtoehtoja, jolloin edes voin kunnolla laittautua. Töihin en jaksa, mutta kouluun en periaatteessa saa, koska keittiötunnit. Voihan sinne kyllä pistää tukan kivasti, mutta eihän se sieltä hatun alta näy. :)


Näytän masentuneelta, jos en hymyile kuvissa.
Viime torstaina ekan kerran laitoin tuon pilkkupaidan päälleni, siis muutenkin kuin sovittaen sitä. Tuli hirmu asiallinen fiilis, kun laitoin vielä neuleen sen päälle ja huivin päähän + villakangastakin päälle ulos mentäessä. Kuvissa otsatukka on jo suoristunu. Kiharsin sen sisäänpäin ennen kuin lähdin kouluun, mutta koulussa se oli jo ihan suora. 

Pieni ilmotus: Jos joku tarvitsee lukiokirjoja tuleviin jaksoihin, nii multa löytyy niitä vinopino! Laitoin niistä ilmotuksen tänne, sekä Facebookkiin tänne ja tänne. Käykee ostamassa pois! Mulla ois täällä kotona myös kasa vaatteita, joilla en tee mitään. En tiiä heitänkö roskiin vai jaksasinko ruveta myymään niitäkin. Löysin myös kaappeja siivotessa kasan heppakirjoja, joita sain joskus Polluxista, sekä pari dvd:tä, vois nekii myydä pois... :D

Hyvää tiistaita kaikille!♥

♥: Pauliina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti