keskiviikko 4. syyskuuta 2013

♫ Riding On The Wind ♫


Hei vain! ♥ Viikko sitten keskiviikkona Kuopion Henkassa oli esiintymässä pari tuttujen bändiä, joten käytiin niitä kahtomassa porukalla kavereitten kanssa. Kutsuin sinne myös pari koulukaveria, jotka innoissaan lähtivät mukaan! Ennen keikkaa istuin Ninan kanssa Valkeisella ja siitä sitten menin Mellun kanssa jätskille ja yhdeksän jälkeen Henkkaan. Paikalla oli nyt äkkiseltään laskettuna ainakin 15 mun kaveria. Ei ollu ainaskaan seurasta puutetta! Keikka illan aloitti Cursed, Corrupted.
Toisena soittovuorossa oli Head Like a Cage (josta joskus tein entisen musiikkiblogini puolelle haastattelun).
Illan viimesenä bändinä (joka oli mulle aivan tuntematon) oli Embrace The Abandoned.


Katsoin heidän keikan takapenkissä istuen kavereitten kanssa, mutta ennen viimeisen biisin alkua Mellu tuli hakemaan mut eturiviin riehumaan. Tämän lyhyen riehumisen (= moshaamisen) jälkeen mulla olikin niskat sitten kolme päivää aivan jumissa... Mutta aivan mainiot keikat olivat, suosittelen lämpimästi menemään jokaisen näiden kolmen bändin keikalle, jos mahdollisuus vain on. :) Itse kuuntelen hieman "kevyempää" musiikkia, mutta välillä on mukava päästä irrottelemaan ja riehumaan raskaampien bändien keikoille (Huom! Turmion Kätilöt Kuopion Henkassa 28.9.!).

Lauantaina olisi sitten taas tiedossa keikkaa! Elikkäs Ginger Shot ja Block Buster @ Pekan Pub. Toisin sanoen, KAIKKI TULEE PEKAN PUBIIN LAUANTAINA 7.9. KLO 21 ALKAEN! Tapahtumasivuille pääset tästä ja tästä

Lauantaina ennen keikkaa ja aikasemmin päivällä juhlitaankin Samin synttäreitä vähän etukäteen. Kulta täyttää maanantaina 22-vuotta! Minun wanhus. :3 Hitto ku oon aika PA, niin pystyn ostaa Samille lahjan vasta kun palkka tulee tiistaina ja lahjanosto-aikaa on vasta keskiviikkona. Onneks se ei Samia kuulemma (toivottavasti) haittaa.

Hyvät keskiviikot kaikille! :)
♥: Pauliina


2 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla! c:

  Ootko tsekannut aiemmin oululaista Snake Oilia, voisit tykätä! www.facebook.com/snakeoilofficial

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vain ja kiitos!:3 En ollu kuullukkaa kyseisestä bändistä. Kävin tsekkaamassa youtubesta biisit ja hyvältä kuullosti!:)

   Poista