sunnuntai 15. syyskuuta 2013

♫ Mr. Tambourine Man ♫Hei vain! ♥ Viikko sitten lauantaina vietettiin etukäteen niitä Samin synttäreitä. Illalla Pekan Pubissa soitti Ginger Shot ja Block Buster. Ginger Shot tuli katottua ihan lavan edestä, yleisöä ei juurikaan ollut, joten pitihän meidän mennä sitten siihen porukalla riehumaan (taino, minä riehuin)! Kuvat taas ovat mitä ovat, koska pimeys ja kännykän kamera.


Block Busterikin piti kahtoa, mutta lopulta tyydyttiin vain kuuntelemaan se terassilta kitaten kaljaa ja puhuen paskaa. Gingerit vetivät helvetin hyvän keikan, kuten silloinkin, kun viimeksi heidän keikallaan kävin. Pitkä aika on edellisestä kerrasta heidän keikallaan, joten kehityksen kyllä huomasi :) Ja kyllä minun fiiliksestäkin huomaa, jos hyvää musiikkia soitetaan, innoissani siellä huusin ja taputin. Näin jälkikäteen hieman ehkä hävettääkin, mutta mitä väliä. :D Minä ainakin osaan nauttia musiikista!

Mitään asukuvia en välitä oikein ottaa, koska asu ei yleensä juurikaan muutu muuten kuin bändipaidan tms kohdalla. Ainut uusi juttu, joka päälläni tuona iltana oli, on Ninalta vaihdossa saadut mustat bootsit! Tosiaan, lahjotin Ninalle mun Mötley Crüen 'Red, White & Crüe' - seinälipun ja tämä sitte päätti antaa mulle hänelle liian pienet bootsit vaihdossa. En valita!;)

Yksinkertaiset, mutta ihanat♥ Mietin, jospa tilais sellaset kivat koristeet näihin, sitte kun (joskus) on rahaa :3

Kullalle ostin synttärilahjaksi Judas Priestin "Live Vengeance '82"- dvd:n, sekä Van Halenin dvd:n OU812 tour'ilta (+ minttu-tummasuklaa levyn, joka on varmaan ainut suklaa, mistä Sami tykkää). :) Näytti onneks kelpaavan sille, rahaakin onneksi sainkin jo lauantaiksi, joten lahjankin sain hankittua ajoissa. :3

Menneen viikon ja tämän viikonlopun kuulumisia sitten myöhemmin!:)
Hyvää sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa kaikille! ♥

♥: Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti