sunnuntai 1. syyskuuta 2013

♫ Lovers ♫


Hei vain! ♥ Hyvää syyskuun ja syksyn alkua!

Toissa viikonloppuna oltiin taas Samin kanssa mökillä. Lauantaina käytiin virvelöimässä ja paistamassa makkaraa. Innostuin ottamaan kuvia pienestä saaresta, jossa paistoimme makkarat, mutta laitan tänne blogiin sieltä vain pari kuvaa, ettei tää mene liian wnbluontokuvablaablaablaa-postaukseksi. 

Pikkusaari oli kyllä kaunis. Ainut asia, joka siinä ärsytti, oli se, että siellä oli helvetisti muurahaisia!:( Tietystihhän ne kiipeili vaan mua pitkin, mutta ei Samia, mur! Käytiin myös yhellä Metsä-Rajon laavulla pyörähtämässä, jossa meidän ensin oli tarkoitus paistaa makkarat. Meidän huonoksi onneksi siellä oli taas porukkaa, eikä päästy vieläkään sinne makkaranpaistoon (kolmas yritys oli jo!).


Metsä-Rajon laavu.

Oli kyllä todella mukava päivä, oltiin järvellä ym. yhteensä 5 tuntia ja aika meni kyllä todella nopeesti! :) Onneks oli ja toivottavasti vielä tulee olemaankin hyviä ilmoja, vaikka syksy tekeekin tuloaan. Mukavampi on tehdä tämmösiä reissuja hyvällä ilmalla, kuin vesisateella. (Ja minähän haluan vielä tänä syksynä käydä tuolla laavulla makkaran paistossa, se on varma! Ehkä neljäs kerta toden sanoo.)

♥: Pauliina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti