maanantai 5. elokuuta 2013

♫ Diamonds Are A Girl's Best Friend ♫


Heipsun keipsun ♥ On taas kirjottelu jääny, koska oon tässä nyt toista viikkoo lomalla töistä, jote ollaa oltu aika paljon mökillä ym. Mutta tervetuloa uusille lukijoille! ♥ Mukava että uusia on kertyny muutama lisää mun poissaolojen aikana. :3

Tosiaan, mökillä ollaan oltu aika paljon jnejne. Pari kertaa menny sinne bussilla, koska Sami on mennyt edeltä (ite ollu töissä, nii en päässy samaan aikaan lähtemään). Siellä ei kummempia olla puuhailtu, aikalailla vaan otettu rennosti.

Rakastuin ton yhen bussin 70-luvun henkiseen verhoiluun, että piti ihan kuva ottaa. :D
Yks viikonloppu mentiin Samin ja Paten kanssa kolmestaan mökille. Molemmat kommeina♥
Nyt viime perjantaina olikin mun ja Samin ensimmäinen vuosipäivä ja käytiin syömässä Matkuksen Daddy's Dinerissä. En ottanu sieltä kuvia, mutta se on tosiaan sellane vähän enemmän tai vähemmän 50-luvun tyyliin sisustettu "jenkki ravintola", jonka yhteydessä on myös italialainen ravintola. :) Tosiaan pari viikkoa ennen vuosipäivää ilmotin Samille, että myö mennään sitte sinne syömään ja mä tarjoon. Ei kulta ainakaan pistänyt vastaan. Heh.


Tän näkösenä tosiaan lähin syömään Samin kanssa. Ajattelin panostaa vähän "enemmän", kuin yleensä.
Vuosipäivälahjaksi ostin Samille tämän vuoden vuosiuistimen, jonka lähin ostamaan torstaina mun romupyörällä vesisateessa 3-4km:n päästä ja etittiin niitä sitten kolmen myyjän kanssa puolisen tuntia, että ne vihdoinkin löyty jostain paperikasan alta hyllystä. Kyllä Sami näytti ainakin tykkäävän siitä, että en tainnut ihan turhaan vaivaa nähä! Toisen jutun hommasin sille kesäkuussa, nimittäin kelttiristin. Sami ekan kerran viime syksynä puhu siitä, että normaali rippiristejä ei varmasti kaulassaan pidä, mutta jos kelttiristin saa, nii sellasta pitäis. Sellasin sitte hommasin iha hyvissä ajoin ja ovelasti utelin kullalta mikä www.kelttikorut.com sivulta sen mielestä ois niistä risteistä hienoin. Molemmat oltiin samaa mieltä, että eräs risteistä oli muita hienompi.

Huonoa laatua jälleen, mutta Kuusamon Uistimen "Vuosiuistin 2013".
Kelttiristi, jonka Samille ostin. ♥
Taiteilin torstaina 12 aikaan yöllä vielä Samille tämmösen pienen kortin. :)
Sami sanoi ostaneensa mulle pienen ja vaatimattoman lahjan. Sanoi, että olisi ostanut kalliimmankin, jos olisi ollut enmmän rahaa. Annettuaan lahjan, katoin Samia suu auki ja sanoin, että ei mitään kalliimpia tarvihe, koska Samin antama lahja ei ainakaan hirmu halvalta näyttänyt. En ymmärrä miten se osas nää ostaa, mutta näköjään se on oppinu tässä vuoden aikana tietämään mistä mä tykkään. ♥

Diamonds are a girl's best friend, vai miten se oli? ♥ Rakastuin näihin. ♥

Illalla mentiin viel Samin kanssa Kuopio Rockiin, ulkopuolella sit loppujen lopuks vaan käytiin. Kuopio Rockista myöhemmin vähän lisää, sekä viime aikoina tehdyistä löydöistä kirpparilta ja kaupoista (niitä on kertynyt ihan runsain määrin!). 

Hyvää maanantai-iltaa!
♥: Pauliina

Ps. R.I.P. Marilyn Monroe 1.6.1926-5.8.1962! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti