tiistai 16. heinäkuuta 2013

♫ Turn On Your Receiver ♫


Hei vain kaikille ♥ On jäänyt tämä kirjoittelu vähän taas töitten takia, ei mitään kummempia ole tapahtunutkaan. Juhannus meni Samin kanssa mökillä ja onnistuin tiputtamaan kännykän järveen. Sinne meni kanssa kaikki kivat juhannuskuvat, joita otin. Ei toki ärsyttäny... (8 Noh, seuraavana maanantaina hakemaan uus sim-kortti ja kännykkäostoksille iskän kanssa. Itse siis kännykkäni maksoin, bye bye yo-rahat.


Töissä siis olen joka arkipäivä nykyään, onneks ensi torstaina on tilikin sen näköinen ♥ Rahoja oon onnistunu tuhlailemaan ihan relusti, vaikka pitäisi säästää. Hups. En oo kavereita ehtiny nähä oikeestaan yhtään, ku töitten jälkeen aina ollu nii väsyny. Onneks on enää tämä ja ens viikko töitä ja sitte 2 viikkoa lomaa!!♥

En ole tainnut tänne vielä kirjoitella tätä, mutta syksyllä mua odottaa talouskoulun yo-puolen hotelli-, ravintola- ja catering ala. :) Odotan innolla koulujen alkua, vaikka jännittääkin, kun en tunne sieltä ketään. Onneks oon nopea tutustumaan ihmisiin.

28.6. vietettiin iltaa Samin ja Janin kanssa ja tulikin valvottua siinä sitten 26h putkeen ja nukuttua sitten vain 3h unet aamulla. Hieman väsytti. Seuraavana päivänä juhlistettiin sitten Janin muuttoa Samin ja Ilkan kanssa. Mukava ilta oli, en kyllä uskaltautunu sillo uimaan, vaikka jätkät minut sinne yrittikin saaha niitte mukaan.

Ilkka, Jani ja Sami

6.7. Kuopion viinijuhlilla esiintyi Bonnie Tyler, jota käytiin Samin ja Janin kanssa kahtomassa. Ostin Samille lipun sinne pienenä yllätyksenä. :3 Kävin samana yönä heittämässä Vänärillä vaatteet päällä talviturkin. Lämmintä vettä oli.Samikin valmistui kesäkuun lopulla, pitihän sitä kullalle tehä ite kortti. ♥ Yritin Samin auton piirtää, mutta tarkkasilmäiset huomaa varmaan aika montakin virhettä. 


Täti toi mulle yks päivä 43 c-kasettia lisää, ovat iskän, sedän ja varmaan myös toisen tädin vanhoja. :3 Siinä vaiheessa mulla oli 109 kasettia, mutta tässä yks päivä kävin kirpparilla ja ostin 9 lisää. Niistä myöhemmin sitten juttua, kuten muistakin pienistä ostoksista. ;)


Viime yönä heräsin neljän aikaan, kun ulko-ovi aukesi. Oltiin pikkuveljen kanssa kahdestaan kotona ja kuulin Krisun juttelevan jonkun kanssa, joten oletin heti, että ovella on joku sen kaveri, joka on tulossa meille. Rupesin jo huutamaan omasta huoneesta sille, että tänne ei kukkaa sen kaveri oo kyllä tulossa siihen aikaan. Sitten kuulin tulijan äänen ja Samihan se siellä oli. :3 Hih, ihana yllätys. Ei tarvinnu nukkua koko yötä yksin. ♥

Muttamutta, yritän tässä kirjotella vähän useammin, kunhan vain netti ei hidastelisi. Hitaan netin takia en aukassu konetta varmaan viikkoon ennen tätä päivää. Omituista käytöstä minulta. Viikonlopun olen varmaankin taas mökillä, seuraava postaus saattaa mennä ensi viikkoon. Toivottavasti jaksatte odotella. ;)

Hyvät kesät ja lomat ja tiistai-illat kaikille!♥
Mä lähen tästä kahtomaan American Horror Storya.

♥: Pauliina

2 kommenttia:

 1. Blogisi on ihana! Kovin monipuolisesti juttuja. Ja olet älyttömän kaunis.

  En osaa tehdä mitään bloggertunnuksia koska olen ihan sukka näissä jutuissa mutta jään ehdottomasti lukemaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana kuulla, että ihmiset jaksavat seurata blogiani, vaikka heillä ei käyttäjätunnusta tänne olisikaan!:3 Kiitos tosi paljon!♥

   Poista