maanantai 17. kesäkuuta 2013

♫ That's How Strong My Love Is ♥ ♫


Hei!♥ Olin viimeviikon vapaalla (=mökillä), eli en olekkaan päässyt ihan hetkeen tänne kirjoittelemaan. Mutta täällä taas ollaan!:) 

Tosiaan, toissa viikolla on tullu Vänärillä istuttua Samin kanssa ihan urakalla. Oon käyny siellä tänä kesänä viikon sisään jo useammin, kuin yleensä koko kesänä. Keskiviikkona 5.6. käytiin kasomassa muutaman tutun bändiä Special Treatmentia Henkassa Samin kanssa. Oli kyllä hemmetin hyvä bändi! Vaikka laulajaa ei bändissä olekkaan, nii musiikki silti tempas mukaansa! Special Treatment on "trio, joka fuusioi funkkia, jazzia, bluesia, rockia ja countrya improvisointia unohtamatta."


Perjantaina 7.6. mulla alkokin sitte viikon vapaa ja lähettiin Samin kanssa mökille. Ennen mökille lähtöä kulta käviki leikkuuttamassa tukkansa lyhyeks. Olihan sitä touhua hirvee kahtoo, mutta on se vieläkii yhtä kommee ku ennenkii. :3 

Mökkeilyyn sisältyikin viikon aikana mm. grillausta, veneilyä, virvelöintiä (toimin haavinaisena, eli makasin veneen keulassa eri asennoissa, mm. pää alas päin ja laulelin Puuha-Peteä, Would You Love A Monstermania, Lady Marmaladea ym. selvinpäin), MilliBaarissa vierailua (en oo koskaan syöny yhtä isoja ja yhtä hyviä hampurilaisia!! ja ne pizzat, slurps!), myrskyisiä säitä, kauniita auringonlaskuja, vesisateita, 1000000 tekotaiteellisen maisemakuvan ottoa (joista saatte "nauttia" kuvien puutteen vuoksi), Aku Ankan taskukirjojen urakalla läpi kahlaamista, iloa ja rakkautta, väsyneitä nauru hihityskohtauksia selällään lattialla, pitkään valvomista ja nukkumista, ekaa kertaa itse Köyhien ritareiden tekoa (oli muute hyviä!), Samin kokkailua (ekan kerran tykkäsin tortilloista, uskokaa tai älkää!) ja omaa kokkailua myös, helvetin hyvää musiikkia (ja mukana laulamista), extempore ajelua ja Louhi -höyrylaivan muistomerkillä käynti, koiran ja kissan kanssa temmeltämistä, rahan tuhlausta jnejne. :3 

Eli oli oikein mukava viikko kera hyvän seuran ♥ Eilen tultiin takasi Kuopioon ja ilta menikin viime viikon postauksia lukiessa.

Millibaarilta
Eikö olekkii nättiä? *--* 
Muistomerkki oli tuommoisen autiotalon vieressä. Liekkö ollu joku vanha kyläkauppa. Jos Sami kahto oikein, nii seinällä oli vuoden 2004 kalenteri, eli talossa ei ole asuttu/käyty ihan hetkeen (myös oven edessä kasvavasta heinikosta päätellen). Ois mielenkiintosta tietää millane tuo rakennus on sisältä päin ja millasia kivoja (vanhoja) tavaroita se kätkee sisälleen 8)

Kirppareita on tullut taas koluttua jonkin verran ja kauppojen alennusmyyntejä myös. Aattelin tehä ostoksista erillisen postauksen, jotta tästä ei tulisi liian pitkä ja sekava. :)

Postaustoiveita saa edelleen lähettää! Eräs anonyymi pyysi tekemään postausta poikaystävästäni, mutta se taitaa ihan vain Samia ajatellen jäädä tekemättä (tuskin edes suostuisi, jos kysyisin). :) Mutta mitä vaan saa ehdottaa, katsellaan sitten, mitä niistä pystyn toteuttamaan!

"If I was the sun way up there
I'd go with my love everywhere 
I'll be the moon when the sun go down 
To let you know I'm still around 
That's how strong my love is, baby " 
~ The Rolling Stones

Hyvää maanantaita kaikille!♥

♥: Pauliina

Ps. Hyvää syntymäpäivää vielä kerran, Mary Lou Moonshine! :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos, kiitos paljon!!

  Upeita järvikuvia. Minuakin kiinnostaisi hirveästi, että mitä kaikkia tavaroita vanhoissa taloissa on. Meillä on peltojen oston yhteydessä ostettu mökki, jossa asuu vuokralainen, mutta kunhan se vuokralainen ei joskus enää siinä asukkaan, menen penkomaan sen mökin aittaa :) siellä on asuttu joskus 60-70-luvuilla viimeksi tietääkseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiku kuullostaa hyvältä! :3 Tuolla alueella näky muitaki autioita taloja ja tuonkin talon vieressä on tuollainen varasto, joka saattaa kätkeä sisäänsä vaikka minkälaisia aarteita!:3 Sitä vaan ei viiti mennä ilman lupaa murtautumaan mihinkään. :D

   Poista
 2. Eikä, tollaset autiot talot on niin mielenkiintosia! Niissä on vaan jotain niin kiehtovaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta myös hieman jotain karmivaakin (ainakin mun mielikuvituksella). :D

   Poista