torstai 30. toukokuuta 2013

♫ Speed King ♫


Huomenta päivää!♥ Tervetuloa taas uusille lukijoille!♥ Ja kuten näkkyy, vaihoin tän blogin nimen Betty Stixiksi, koska jotenkin se vain tuntui luonnollisemmalta nimeltä tälle blogille. Mutta asiaan, äiti löyti tiistaina mun vanhat aarteet mun vanhasta vaatekaapista (joka on siis nykyisin mun pikkuveljen vaatekaappi). 

Hevoshulluja, Pollux-lehtiä ja Villivarsoja 80- ja 90-luvuilta, sekä -04 ja -05 vuodelta. + Polluxista tulleita kirjoja. Omat rahat ala-asteella tuhlasin ostamalla hevosille tarkoitettuja harjoja, sukia, riimunaruja ym. joita en koskaan tullut käyttämään. :D Kaviokoukku on näköjään kadonnu laatikosta.
6. ja 7. luokalla olin kamala fanityttö. Jokaisesta lempibändistä löytyy jonkunlainen vihko/kansio täynnä hehkutusta bändistä. Tuosta harjalaatikosta löyty sellainen Plain White T's:tä.
 On ollut hirmu hinku jo jonkun aikaa (varmaan vuoden) alottaa uudelleen ratsastaminen. On vain niin kallista täällä päin. Tallilla, jolla ala-asteella ratsastin, on noussu hinnat 5€. Yhyy.


Varmaan vähän reilu pari viikkoa sitten tilasin tämmöisen näytteen siitä uudesta Nivean suihkussa käytettävästä vartalovoiteesta tms. Tykkäsin tosi paljon tuosta, koska en koskaan jaksa rasvata vartaloani, mutta suihkusaippuoilla ym kyllä tykkään läträtä. Aattelin käydä ostamassa tollasen putelin itelleni ens viikolla.

Eilen oli taas tuo mekko päällä. Se on vain mukavan viileä lämpimillä säillä ja oon ihan rakastunu siihen!
Eiliset hivukset takaa.
Eilen kävin Samin luona. Illalla käytiin istumassa Itkonniemen rannalla romanttisesti auringon laskiessa. No ei vaines, istuttiin siellä syöden roiskeläppä-pizzoja ja juoden banaanilimpparia samalla kun itikat söi meitä siellä (varsinki minua). Oli mukava ilta! 

Eilen päivällä askartelin taas vähän viirejä juhliin (äitillä on menossa joku ihme innostus niihin) ja tänään teen sitten viimeisenki loppuun. Muutenkin on kamalasti nyt tekemistä, kun ylihuomenna on jo juhlat. Pitää käydä keskustasta ostaa sukkahousut, joissa on jalkapohjissa ne nyppylät, koska mun korkkarit ei muuten pysy jalassa, vaikka ne ei olekkaan mulle isot tai mitään. Mellu tulee tänne sitten silittää mekkonsa ja katotaan, josa jotai voitas yhessä laitella juhlia varten. :) 

Hyvää torstaita ihmiset♥
 ♥: Pauliina

4 kommenttia:

 1. Mitää, ootko sinäkin ollut joskus heppatyttö :D (Hei, jos täälläpäin pyörit niin meille saa tulla ratsastamaan )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! :D Edelleenkin hevoset lukeutuu mun lempieläimiin. ♥ Harmittaa, kun jouduin lopettamaan ratsastuksen vitosluokan jälkeen, ehdin käydä vain vuoden tunneilla + alkeiskurssin (pyörin tallilla kuitenkin varmaan reilu 2 vuotta auttamassa ja hoitamassa hevosia (: ) :/

   Poista
 2. Mut kuuleppa, aikusena on hyvä alottaa ratsastus uudestaan, kun voi ite päättää rahoistaan :D Jos ei nyt, ni muutaman vuoden päästä :) Ja aikusena oppiikin enemmän + isompien tunneilla on kivempi meininki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :D Ainut ongelma on vaan se rahapolitiikka, että kun ainakin täälläpäin halvimmat tunnit taitaa olla sen 20€., nii ei taida löytyä sitä 80€/kk ylimäärästä + ratsastuskamppeet sitte jossai välissä pitäsostaa, ku entiset on jääny pieneks:/

   Poista