perjantai 10. toukokuuta 2013

♫ Shine A Little Love ♫


Hei kaikki!♥ Hirveesti ollu nyt tekemistä viime päivinä, eilinen onneks oli rauhallinen vapaapäivä. Tiistaina kävin SOLilla juttelemassa pomon kanssa ja sain vaihdettua toisen kohteeni pois. Pomo sano, että oli hyvä että uskalsin sanoa asiasta suoraan, koska kaikki ihmiset ovat erilaisia. Äiti taas sano, että ei ite olisi vielä näin lyhyen työssä olon jälkeen uskaltanu mennä puhumaan kohteen vaihdosta. Mutta miksi sitä pitäisi "kärsiä" ja ahdistua ihmisen työskentelemällä kohteessa, joka ei selvästikkään ole se oma juttu? Itse tykkään sanoa suoraan, jos joku asia ahistaa ja tykkään että minullekkin siitä sanotaan, jos toisilla on jotain mielessä. Tiistaina näin myös Mellua, käytiin kiertämässä kirpparilla ja yllätysyllätys, mulla ei ollut rahaa. Onneks ei tällä kertaa löytyny mitään "must have"- vaatteita tai tavaroita jne.

Keskiviikko menikin aamulla töissä, päivällä nukkuen ja illalla töissä. Eilen siis oli helatorstain kunniaks vapaata ja ehin tännekkin kirjottelemaan toivepostausta. (Toivottavasti tykkäsitte!) Päivä menikin vain rennosti koneella istuen, hieman huonetta siivoten ja uutta Trendin näytenumeroa lukien.

"Ahkera" työntekijä ja huonolaatuinen kuva.
Tänään olen ehtiny jo hilpasta pyörän kanssa Puijonlaaksoon töihin, tulla takasi ja ottaa vähän aikaa rennosti, ennen kuin pitäis ruveta pakkailee ja käymään suihkussa jne. Illalla vielä töihin neljäks tunniks, sitten kulta tulee hakemaan mut sieltä, kun pääsen ja pääsen sen viereen yöks ♥ Aamulla tullaan käymään tässä meillä kahvilla, kun en ole kotona sunnuntaina viettämässä äitienpäivää. Neljäks aateltiin mennä huomenna sitten sinne Tuning Sucks Cruisingin kokoontumispaikalle ja käyä vähän aikaa letkan mukana kiertämässä (letka lähtee siis Tehdaskatu 14:sta klo 17 ja tapahtuma sivu kyseiseen cruisingiin löytyy tästä). :3 Karataan tällä kertaa jo vähän aikasemmin pois cruisingista, koska lähetään sitten kullan mökille. Ajetaan juuri sopivasti jostai mökin matkan varrelta, että turhia myö ruvetaan ajele siellä edes takas. 

Pitää katsoa, mitenkä innostun kuvvailemmaan tässä viikonlopun aikana, että saiskos tänne bloginkin puolelle jotain kuvia siitä cruisingista. Kännykällä pitäis taas kuvvailla, että se ei oo mitenkään hirmu mukavaa hommaa. :D

Kokeilin tässä joku päivä tällä viikolla huvikseen yo-mekkoani, joka siis ostettiin mulle jo viime kesän lopulla. Tässä jo 3/4 vuotta ollu hirmu hinku päästä käyttämään sitä eri tilaisuuksissa, mutta äiti ei ole antanut. Onneksi lakkiaisiin ei ole kuin 3 viikkoa, niin pääsen käyttämään sitä. :3 Rakastuin siihen oikeestaan heti ku näin sen ylläni ja kaverit, jotka olivat mukana sitä sovittelemassa, sanoivat, että mekko on aivan minun näköinen. Kengistä en vielä tiedä, mutta varmaan laitan mekon kaveriksi korkkarit, jotka mulla oli myös vanhojentansseissa. :3 Nyt tuli kyllä hirmu innostus, kun tätä aloin kirjottaa, haluan jo laittaa tuon mekon päälleni!!♥

Tässä vielä pieni sneak peek mekosta!;)

Rakkaus♥

Hyvät viikonloput ihanat!♥

♥: Pauliina

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo:DD Ja laitan ton punasen vyön siihe niitte nauhojen tilalle :D

      Poista