tiistai 7. toukokuuta 2013

♫ Keep On Dancing ♫


Hei taas, en ole tännekkään paljoa kirjotellu viime päivinä. Viime tiistaina oli siis vappu, jonka vietin mm. Samin kanssa. Aluks oltiin meillä, siitä sitten käytiin moikkaa kavereita Niiralassa ja sieltä sitten Valkeiselle jne. :) Musta on koko vapulta vain ja ainoastaan kaks kuvaa, jotka kaverini Katri otti meistä Niiralassa käydssä. :D Tässä siis toinen niistä Katrin ottamista kuvista (toista en ole koskaan nähnytkään, enkä ehkä haluakkaan tämän perusteella).

Näytän tosi selvältä ja sitä rataa. Enkä ymmärrä miks mun toinen silmä on ton värinen o.O

Mullapa oli hienoimmat vappuilmapallot! Iskä oli saanu Fingerpori lehen mukana ja ystävällisesti lahjotti nää sitten mulle. Valitettavasti ennen  kuvan ottoo Heimo- ja Rivo-Riitta-ilmapallot ehti puhjeta.

Äiti osti mulle saippuakuplia, jotka sitten muistin vasta keskiviikkona. Niitä oli kiva puhallella krapulaisen poikaystäväni päälle:3 Paitsi että Sami joko väisteli niitä tai meni peiton alle piiloon. Hih♥

Keskiviikko meni sitten siinä, että istuin koneella Samin nukkuessa melkeinpä koko päivän. Oli se niin hellyyttävää kuunnella, kun toinen kuorsas tuhisi vieressä täydessä unessa. :3

Torstaina sitten alkokin työt. Töitä oli myös pe ja la, joka pvä 4 tuntia.

Työpaidat.

Eilen, eli sunnuntaina, Sami kävi täällä, ei mitään erikoista tehty, oltiin vuan. Tänään olikin sitten taas töitä, onneks ne oli aamupäivästä ja kesti vaan pari tuntia (koska eri paikka kuin missä olin to, pe ja la). Sami tuli sit hakkee mut tästä, kun pääs töistä, ja mentii sen isän pihhaan maalaamaan Samin auton helmat mustaks. Hyvän näkönenhä siitä tuli, Sami varsinki tykkäs. :D Maalin (vai mikälie massa nyt olikaa) kuivuessa sit tuijoteltiinki Suomi-Ranska peliä. Mukava päivä siis ollu. :3 Ja tämmönen kiva yllätys tuli tänää vielä kaiken lisäks postissa, olin jo menettää toivoni:


Huomenna pitäs ruveta vässäämään kutsukortteja yo-juhliin. Laskettiin, että 18 kutsua pitäs tehä. Toisin sanoen mulla menee ikä ja terveys niitä tehdessä. Kohtapuoliin niitä pitäskii jo ruveta lähettelee, juhlat nimittäi lähestyy kovaa vauhtia, apua! Onneks mekko ym. on hankittu jo aikapäivät sitten. Niistä sitten lähempänä lisää!;) Huomenna käyn myös SOLin toimistolla hakemassa avaimet tämän päiväseen työkohteeseen, sekä vaihtamaan tuon yhden kohteen (jossa olin viime viikon ja olen vielä tänä keskiviikkona ja perjantaina) toiseen (koska en vaan pysty tekemään siellä töitä :s). 

Tässä vielä parit asukuvat eiliseltä ja tältä pvätä. Parempaa ei nyt ole jakaa, koska edelleenkin joudun kuvaamaan kännykällä kaiken. :DMutta hyvät alkavat viikot kaikille! ♥ Yritän postailla vähän useammin tulevaisuudessa, työt ovat nyt vaan imeneet kaiken energian multa. Onneks saan vaihettua tuon yhden kohteen, niin en ole aivan rättiväsynyt joka kerta töiden jälkeen. :)

Öitä! ♥

♥: Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti