tiistai 21. toukokuuta 2013

♫ I Feel Fine ♫


Hei! Viime viikkoon mahtu vähän kaikenlaista puuhailua: tiistaina kahviteltiin Mellun, Nooran ja Lauran kanssa Nooran luona ja pelattiin Aliasta. Illemmalla mentiin sitten Nooran kanssa Mikan ja Annen luokse kahtomaan peliä ja siel oli myös Jani Moisio. Keskviikkona oli aamupäivällä töitä. Illalla mentiin pelaamaan lentopalloo Valkeiselle Hannan, Rikun, Hennan, Mellun, Valtterin ja Samin (Niskasen) kanssa ja monta tuntia pelattiinki! Illalla sitten mentiin grillaamaan Hannalle ja Rikulle. Torstain olin kotona ja tein yo-juhliin kutsukortit loppuun. 


Ostin tiistaina myös yo-lakin!:)
Perjantaina oli taas aamupäivästä töitä ja sain tietää, että minusta tulee tänä keväänä ylioppilas!! Jes! Perjantaina taas lähettiin mökkeilemmään Samin kanssa, tuli lähtö aika extempore, ku meijän ei aluks pitäny sinne lähtee. :) Perjantai oli oikein mukava päivä, oltiin vain. Lauantaina puuhasteltiin kaikkee ja katottiin Suomen peli ja Euroviisut. Sunnuntaina sitte oliki takasi tulo. Eilen oli taas töitä, kävin myös perehdytyksessä uudessa paikassa.
Ehin just perjantaina meikata ja kihartaa hiukset, ku Sami ilmottikkii, et lähetää mökille. Kunnon meikit naamassa sit lähin sinne. :DPerjantain auringonlaskua. ♥

 Tänään olisi sit suunnitteilla nähdä Mellua ja Lauraa. :)

Mukavaa tiistaita!♥
♥: Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti