tiistai 16. huhtikuuta 2013

♫ You Are My Destiny ♫


Tullu tässä nyt kaks päivää kuunneltua hirveesti iki-ihanaa Paul Ankaa. ♥ Oon aivan rakastunut. Ainahan siitä olen tykännyt, mutta silti, ahh. ♥ Mutta siis asiaan, eilen näkkyilin kuitenkin Samia, vaikka ois pitäny auttaa äitiä ym. Noh, onneks äiti ei ollu vihane, ku ilmotin vaa lähtiissä, et käytetää Samin auto pesussa ja Sami vaihtaa kesärenkaat alle... :)

Tänään sitten ennen yhtätoista Mellu soittaa mulle, kun ol matkalla kouluun ja puhuttiin siinä puhelimessa sitten sellaiset puolisen tuntia... Hups. Ja minähän en edes tykkää puhua puhelimessa, joten se oli ihme minulle. Päivällä sitten näin Mellua ja Lauraa ja juotii Mellulla kahvit. Satamaan päädyttiin kolmestaan kuvaamaan (yritän Mellulta kalastella niitä kuvia, jos niitä tänne blogin puolellekkii vaikka sais). Käytiin myös kahvilla Nooralla ja pelattiin Party Aliasta. Illemmalla Lauran kanssa päädyttiin Hannalle ja Rikulle. Mä värjäsin Hannan hiukset ja Laura leikkas Rikun hiukset. Tännää tulikii oltua liikenteessä se 8 tuntia... :)

Klikkaa kuvaa, niin pääset Tuning Suck Cruisingin FB-sivuille. Julisteen vasemmasta alalaidasta löytyy TSC:n nettisivu:)
Niin ja tarkoituksena ois ainaki Samin kanssa lähtee taas cruisinkeihin tuollon 11.5. :3 Viime syksynäki käytiin siinä viimesessä, mutta karattiin sitten taukopaikalla, kun Samille iski jano... :D Tais olla sillon syyskuun alussa, koska seuraavana päivänä Samilla oli synttärit :) Oli kyllä mukava ilta, oltiin kolmistaan Samin ja Janin kanssa. Tulevan cruisingin porukasta ei vielä oo tietoo, mut Samin kanssa ainaki ollaa lähössä ajelee :)

Tämmösellä Samin kaunokaisella myö sitten lähetään sinne ajelee. :3 (Kuva on täällä Samin luvalla.)
Että jos sinne on muitakii tuttuja tulossa, nii saa tulla juttelee :3 Tapahtuma sivu löytyy vielä tästä, jos halluutte käyä lisätietoja kahtelemassa. Sinne tulloo jossai välissä viel reittikin, nii voi porukka tulla myös kahtomaan sinne tien varteen letkaa. :3 Iltabileisiin myö tuskin eksytään. Harmittaa kun viime syksynä ois ollut BopCats (klik, hyvä biisi, ei taas löytyny tällä bloggerin youtubehakusysteemillä...) esiintymässä iltabileissä, mutta prkl ku piti olla alaikäne :'c Toivottavasti tulloovat vielä Kuopiossa käymään, on muuten loistavaa musiikkia!

Mutta eipä tässä muuta ihmeempiä. Odotan jo innolla kevään ja kesän ekaa cruisinkia! :3
Hyvää tiistai-iltaa ihanaiset♥

♥: Pauliina

Ps. Hämmennyin. Sami jakoi facebookissa musiikkia youtubesta. 
Psychobillya
Ja sano, et oli hyviä biisejä ainaki ne jotka se jako (kun kysyin, että mitä ihmettä). 
Kultahan alkaa oppimaan. ;) Pus. ♥

4 kommenttia:

 1. IHANA AUTO!!! Mikä hänen nimensä on, Oldsmobile, Buick vai kenties Cadillac? Meillä oli tuonmallinen oldsi joskus kun olin pieni. Arvaa keljuttaako kun isä möi sen joskus?

  Ite oon, tai siis poikakaveri on suunnitellu minunkin puolesta tuonne Cape feariin lähtöä. Ei letkassa mutta muutenvaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunokainen on Ford Mercury Colony Park :3

   Ja voin uskoo, että keljuttaa! Voiku meilläki ois ollu. Joskus pienempänä sanoin iskälle, että hommataanko meille jenkki, nii tämä mulle vastas, että onhan meillä amerikanstaf_ford_shiren terrieri :'D

   Niin, siis meinasitteko työ ihan tuollon 26.7. sinne Cape Feariin?:3

   Poista
  2. Ei aavistustakaan minä päivinä ollaan tulossa :D

   Poista