maanantai 4. maaliskuuta 2013

♫ We Can Work It Out ♫


Hey! Eipä oo kovin kummosia ollu tännekkää kirjotella, ku kotona vaa ollu ja lukenu mantsaa jonkii verran kirjotuksiin. Sami käväs täällä tiistaina ja eilen kans. :3 Keskiviikkona ois tarkotus mennä sit niillä käymään. Mut niin, ei kovin kummosta muuten ole tapahtunu.

Sit aattelin kirjottaa kahesta asiasta lyhyesti, mitkä mua totaalisesti ihmetyttää ihmisissä tällä hetkellä (en todellakaan halua suututtaa tällä ketään, kerron vaan oman mieleipiteeni asioihin).

♫ Ihmetyttää se, että ihmiset ajattelevat, että heidän katu-uskottavuutensa menee siinä kun saa silmälasit ja joutuu käyttämää niitä oikeestaan koko ajan. Mitä helvettiä?! Ei ne lasit susta nörttiä tee, ellet sä ite niin ajattele ja rupee elämään niin. Ja kuka määrittelee katu-uskottavuuden? Onko jossain lukkojen takana kätkössä salainen asiakirja, jossa määritellään mm. "Jos haluat olla katu-uskottava, et voi käyttää silmälaseja."?! Ihmiset, jotka ajattelevat noin, ovat mielestäni lapsellisia. Enkä sano tätä sillä, että itselläni on silmälasit. Olihan se aluksi itellenikin shokki, että lasit saan (olin about 8 tai 9-vuotias), mutta en ol koskaan ajatellut, että ne ois hirvee asia. Tai että ne tekisi ihmisestä jotenkin huonomman. Tosi moni ihminen näyttää vanhemmalta laseilla, tosi monelle lasit käyvät, eikä lasit mitään katu-uskottavuutta vie, naurettavaa ajatella noin. Voisin jauhaa tästä asiasta vaikka loppu illan ja kirjoittaa romaanin, mutta en jaksa, eikä ketään kiinostaisikaan. :D Joten tässä tärkeimmät tästä aiheesta.

Ozzy Osbourne
John Lennon
Iggy Pop
♫ Miksi pitää olla niin vihainen toisia ihmisiä kohtaan? Tai muutenkin olla koko ajan vihainen (tai ainakin antaa sellaisen kuvan itsestään muille)? En tarkoita tällä, että kaikkien täytyisi kulkea hymy korvissa ja olla onnellisia ja (teko)pirteitä, mutta voisi olla edes ystävällinen toiselle ihmiselle, vaikkei tästä pitäisikään ja vaikka hän olisi aivan tuntematon. Mitä sillä saavuttaa, että vihaa kaikkia ja kaikkea? Ei mielestäni mitään. Ja se, että ajattelee olevansa aina oikeassa, tullaan neuvomaan toisia asioissa, joista itsellään ei ole minkäänlaista kokemusta (ja vaikka olisikin, kaikki neuvot eivät aina toimi tietyissä asioissa, koska ihmiset ovat erilaisia). Eri asia, jos kokemusta asiasta löytyisi, eikä neuvominen olisi "Sinuna minä...", "Jos minä olisin sinä..." -tyylistä. Tulee vaa olo, että toiselta ihmiseltä ei arvostusta heru, että hän luulee olevansa toisten yläpuolella. Edellä olevista esimerkeista tulee vain sellainen olo, että ompas lapsellista ja teiniangsti taitaa painaa päälle. Annan vinkin: Mieti ensin mitä sanot, jotta aintaisit itsestäsi sellaisen kuvan, kuin haluat antaa. En sano että itse olisin täydellinen ja käyttäytyisin aina e.m. tavalla, mutta pyrin siihen mahdollisimman hyvin. Mutta minkäs sille mahtaa, jos todellakin haluat antaa ihmisille kuvan itsestäsi, että et välitä muista kuin itsestäsi.Toistan itseäni, mutta lapsellista. D:

Kuullostaapa hirmu angstipostaukselta. :D Ei kyllä ollu tarkotus. Mutta tosiaan, tää oli vaan mun mielipide, en halua pahoittaa kenenkään mieltä (jos joku jotenkin tämän henkilökohtaisena kokee). Palautetta mielipiteestäni saa toki antaa, mielellään rakentavaa sellaista, eikä haukkumista. :)

Tähän väliin kuva, josta olen täysin samaa mieltä (ja joka ehkä tähän aiheeseenkin jollain tavalla vähän liittyykin):


Tosiaan, sain postausehdotukseksi viime viikolla tehdä postauksen tukastani, kuinka kiharran ja saan sen silleen "puff", kuten edellisessä postauksessa joissain kuvissa (hyvä selostus, Hermanni!). Ajattelin, jos saisin sen tehtyä keskiviikkona tai torstaina. Tällä viikolla kuitenkin. Pyytäisinkin teiltä postaus toiveita, jos sellasia muiltakin löytyy, yrittäisin niitä parhaani mukaan sitten tehdä. :)

Mukavaa hiihtolomaa niille, joilla sellanen on! ♥
Ja muille mukavaa alkavaa viikkoa! ♥

♥: Pauliina

7 kommenttia:

 1. saisko sun meikistäkin tutorialin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ideasta!:3 Voisin sellasenkin tehä, vaikkei siinä mitään ihmeellistä olekkaan. :D

   Poista
 2. UH AH tee kaveripostaus!!! >:))))))))))))))♥

  VastaaPoista
 3. tee kaveripostauustaaa >:)))♥

  VastaaPoista
 4. Oon samaa mieltä silmälaseista, ite sain lasit yläasteen lopulla, ja oon oikeestaan kyllä tykänny niistä (vähän aikaa sitten just vaihdoin uusiin. Käytän kyllä paljon piilareitakin, mutta mun lasit tekee musta jotenkin taiteellisen ja fiksun näköisen :P ja tuo pointti positiivisuudestakin on ihan täyttä asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! :D Siis että näytän ainaki vähä fiksummalta ku ilman :------D Ja kiva, että joku on samaa mieltä, että en ehkä ookkaa iha ainut "vastarannan kiiski". :D

   Poista