perjantai 15. maaliskuuta 2013

♪ Do You Know ♪


Hei! En oo nyt päässy tännekkää kirjottelemaan, kun netti ei ole koko viikolla toiminut :( Sunnuntaina viimeks kävin koneella puol tuntia. Mutta nyt netti toimii, joten voin taas kirjoitella tänne. :3

Viime viikolla istuin oikeestaan koko viikon kotona. Viime viikon tiistaina käytii juhlistamassa serkun 8-v. synttäreitä vähäse myöhässä Hesessä sen isoveljen, (maaliskuussa 10-v.) ja pikkuveljen (3-v.) kanssa, jotka siis nekin mun serkkuja. Tiistaina näin kanssa Mellua, käytiin kahvilla ja kierreltii keskustassa. Keskiviikkona taisin käydä Samilla. En oo 100% varma, mutta niin luulen. :D

Rökken röll.
Olin Samilla perjantaista sunnuntaihin. Sunnuntaina äiti lähti miesystäväsä kanssa hiihtoloman viettoon, joten OLIN VAPAA, ei tarvinnu tätä viikkoo istua nenä kiinni kirjassa (joka ois ollu kyllä suotavaa). :D Sunnuntaina kävin illasta reilu pari tuntia lapsenvahtina. Hirmu tappelu oli saaha lapset nukkumaan. Mutta saimpaha kuitenki lopulta!

Tylsistynyt lapsenvahti. Vessapeilikuvat ♥♥ Rakastan noitte vessan keltasta seinää. :'D
Tosiaan, maanantaina oli äikän essee yo-koe. Meni ihan mukavasti, tai ainakin niin tuntui. 

Nina sovitteli maanantaina mun vaatteita, jotka meinaan myydä. Tässä tämmöne yks lissupaita :'D Ite sovittelin sen Gunnareitten paitaa, rakastuin siihen ja uhkasin pitää sen itelläni.
Tiistaina sitte käytiinki kahvilla Samin, Mellun ja Mikan (Samin naapurin) kanssa. Tarjosin Samille limpparin, ku se ei muuta suostunu ottamaan. Jossai välissä pojat sai päähänpiston, että käydään muutamilla jossai baarissa. Mulla ei tietysti paljoo rahaa ollu, jote päädyttii muutamille Mellun luokse. Taino, muutamille muitten osalta, ite kuitenki ostin sen 8 kaljaa. Hups.

Keskiviikkona näytin tältä. Iskän aito Stetson - lierihattu ja äitin vanha kauluspaita 80-luvulta ♥
Keskiviikkona kävin eka iskän luona kahvilla, kun se sinne minut pyys. Se selosti, et se meinas varastosta heittää c-kasetteja roskiin, ellei mulle kelpaa. Samoin vhs-kasetteja. Minä pelastin ne kaikki kuitenkin! Eli pelastin n. 35 vhs kasettia ja 36 c-kasettia. :3 Ja vieäläpä hyvää musiikkia, kaikki sellasia, mitä aina kuunneltiin, ku olin pikkune.


Ylärivissä kaikki Uriah Heepia, 2. rivissä vas: Scorpions, Rainbow, Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, ZZ Top. 3. rivissä vas: Bee Gees, Irwin Goodman x 2, Rauli Badding Somerjoki, Sammy Babitzin, Markku Aro. 4. rivi vas: Kirka, Babitzin (kaikki sisarrukset), Pepe & Paradise, Pepe Willberg, Frederik, Kisu. 5. rivi vas: Kai Hyttinen, Marmelade, Village People, "Suosikit", Jukebox -hitit, Yhteenkuuluvat kesä ja kasetti. Ala rivi vas: Matkamusaa 3, 8, 10, 12  & 17, Finnhits 3.

Paria poikkeusta lukuunottamatta kaikki kasetit on 70-80-luvuilta. Muutama (korkeintaan 5) siis 90-luvulta.

Vhs'issä oli mm. kauan kaipailemani Paluu tulevaisuuteen 1, joka on myös yksi lempi leffoistani! Olin ilone ku se löyty. :3 Ja tosiaa, iskä on iha hullu, ku meinas kaikki roskiin heittää! Meillä on kyllä vhs-kasetteja iha vitusti ennestään, mutta en minä niitä roskiin halua pistää. :D Kävin sitte pelastamassa. Tein hyvän teon.

Täti tuli mut hakee iskältä ja menin sitte sinne pesemään saunan. Palkaks puolen tunnin työstä sain 25€, kasan meikkejä, hajuvesiä ja vaatteita. Tässä kuvaa meikeistä ja hajuvesistä:

Näistä ajattelin lahjottaa ton pienen putelin Issey Miyakee pois (keskirivillä 2. vasemmalta). Sen pitäs haista "nurmikolle", mun mielestä se haisee ihan kauheelle. Toinen jonka annan pois, on tuo etummainen. Seki haisee kauheelle. En tiiä miltä sen pitäs haista. :D Mut se on joku Givenchy Oblique merkkinen tms.

Tosiaan, paska kännykkälaatu, koska kamerassa ei oo pattereita. Mutmut, sitte sain 2 meikkipussia, 4 huulikiiltoa, kasan kajaleita ja huultenrajauskyniä, sekä pari poskipunaa, pari puuterinäytettä ja yhen luomivärin. :)
Illalla keskiviikkona innostuin leipomaan omenapiirakkaa. Naminami, hyvää tuli, vaikka itse sanonkin.

Ihme, tästä on vielä puolet jälellä!
Eilen sit Sami kävi tässä, tein meille makaronilaatikkoo. :3 Ja onnistuin hajottaa sen kulhon kannen (vai mikä hitto nyt onkaa, johon se laatikko tehään!). Tiputin sen ja se halkes viitee ossaan... Äiti tykkäs ku kerroin ille illalla puhelimessa. (8 (Viimeks naarmutin meijän paistinpannua, ku lasta suli siihen kiinni ja yritin niitä muovia siitä hinkata irti :'D)

Jeez, tännää ehtiny pestä astioita yms. Pitäs tos suihkussa käydä viel ja laittaa kamat kassaan, sitte Samille. Huomenna pitäs tulla takasi kotia.

Mut niistä toivepostauksista, meikkipostaus on tulossa ens viikon alussa! Pitää viel miettiä hiuspostausta, ku nuo mun ottamat kuvat ei oikei onnistunu. Mut joo, ens viikolla taas kirjoittelen voitavani mukaan (pitäs lukee viel kokkeisii, keskiviikkona matikan yo ja perjantaina mantsan yo, jaiks!).

Mut hyvät perjantait kaikille! ♥ Ottakeeha iisisti! ;)

♥: Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti