torstai 21. maaliskuuta 2013

♪ Burning For Love ♪


Hellou! Ekaks, innostuin muokkaamaan ulkoasua, mitäs tykkäätte? Mut niin, eilen tosiaan oli se matikan yo. Edellisenä yönä nukuin vaa kolmisen tuntia, koska stressasin sitä, et pääsenkö läpi. Aamulla eilen sit heräsin ja oli sellane fiilis, etten jaksa välittää. Noh, koe meni kuitenki suht hyvin, joten olen tosi kunnianhimoinen ja uskon että pääsen ainaki läpi. :'D Kokkeesta lähin ensimmäisenä heti klo 12 ja mun lisäks sieltä lähti vaa neljä ihmistä. Heh. Kokkeen jälkee käväsin iskällä kahvilla, rupateltiin kaikkee työjuttuja yms. :) Illalla sitte Sami kävi tässä pari tuntia. ♥

Tännää pitäs jaksaa lukkee huomiseen mantsan yo-kokkeeseen. Ei oo mitään innostusta siihenkään lukkee. Pittää varmaan kuunnella abitreenien sivuilta jtn audio juttuja, jospa ne auttas ees vähäse. :D Eli huomenna, vika yo koe ja sitten VAPAUS! Tätä onkii jo kolme vuotta odotettu.

Oli mulla muutaki ku jtn tylsiä kouluhommia. Mulla on kauhee tukka kriisi!! Haluun tehä tälle pehkolle jtn. Yks on se, että haluun ottaa permiksen. Halunnu jo... ootas kun lasken... 5 vuotta! Mutta kun ei ole rahaa... :( Toinen, että tekis mieli tehä tälle värille jotain. Oon miettinyt sitä, että värjäisin tämän hiusteni vaaleen osan vähäse tummemmaks. Mun oma väri on kuitenki aika tumma maantien ruskee, että tyveä en koskaan saa yhtä vaaleeks ku latvoja, vaikka latvoihin harvemmin väriä laitankaa. :/ Toinen ois, että haluisin ruskeet, jossa on vaalee raita otsatukassa tai että hiukset ovat alta vaaleet. Mutta sitte on taas se ongelma, et kui ne ruskeet käy mulle ja sitte kuitenki tulee ikävä blondiin takasi. :D Hirmu ongelmat mulla olevinaan, vaikka nää on pientä joittenki rinnalla. Mutta silti! Argh.

Tässä on pikkase sellasia inspiraatioita ja unelmahiuksia, jotka ois "ihan" kiva saada:

Muuten täydellinen, mutta otsatukka himan liian lyhyt. Kivasti hieman tummaa väriä alla.
Tässä on parempi otsatukan pituus!
Sit tämmöne 70's malli. Vähän niiku ku ite kiharran. Mutta tämmöne "permis" ois mahtava. Mutta ehkä kuitenkin haluan koko päähän sellasen. + tuo pituus on tosi hyvä.

Omnomnom. ♥
Janet Gardnerilla on vain niin täydellinen tukka ♥ Tommonen ku halluisin, nii pitäs vaa helvetisti tunkee pidennyksiä päähän, eikä mulla sellasiin varaa ole. :(
Jon Bon Jovi... Tarvitseeko hänen tukasta sanoakkaan mitään? ♥
Robert Plant... Sama juttu kuin edellisessä: täydelliset hiukset ♥

Pulmusten Christina Applegaten hiukset. Täydelliset nekin (silloin 80-luvulla). ♥
Voisin jatkaa tätä listaa loputtomiin, mutta kukaan ei kuitenkaan jaksaisi sellaista! Tuskin tollasia koskaan tulen saamaan, mutta ainahan sitä saa unelmoida, eikö vain? Siitä kuitenkin olen varma, että kun saan töitä, nii hommaan sen permiksen. Piste. Eipähä tarviis olla aina kihartamassa ja tupeeraamassa tätä lettiä (koska kuten edellisen postauksen kuvista huomaa, tää on tämmöne suht suora päätä myöten menevä silloin ku tälle ei tee mtn, en tykkää yhtään!).  

Mutta tässä tärkeimmät. Halusin tämän kriiseilyn jaksaa kanssanne. :D
 Huomenna tosiaan se mantsan yo, pitää siihenki alkaa lukemaan / kuuntelemaan.

Mutta hyvää torstaita! ♥ 
Jos lähette illalla touhuille, nii ottakeeha iisisti (ja juhlikaa munkii puolesta, 
koska en pääse lähtemään kavereitten mukaan)! ;)

♥: Pauliina
4 kommenttia:

 1. Christina Applegate on vaan niin hot!

  Nuo kolme ensimmäistä on just semmosia mitä minä yritän aina saada aikaan pinnikiharoilla/lämpörullilla/piipparilla ja vaihtelevalla menestyksellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hot!;)

   Itekki aina kihartamalla yritän tota kolmatta, ja kuten sanoit, vaihtelevalla menestyksellä. :D Ois vaan niin helppoo, jos ois tommonen permis, nii ei tarviis tehä mittään! Siinäki laittaessa menee aina se oma aikansa. :)

   Poista
 2. Mä kyllä jaksaisin selailla vaikka loputtomiin noita kuvia! :D

  Iteki haaveilen just ton tyylisistä hiuksista, kasaripehko on parhautta. Tosin itelläni on platinablondit hiukset, en vaan tiedä kuinka ''halvan näkönen'' kokonaisuus siitä sitten tulis. Oon vaan niin kyllästyny näihin päätä pitkin meneviin karvoihin :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu etten oo ainut! :D Ja kasaripehko on parhautta! Aina toivonu, et itellään ois luonnostaan kihara tukka, mutta eeeei... Ja en usko et se halvannäköne ois, rohkeesti vaan permistä kehiin!;)

   Poista