keskiviikko 27. helmikuuta 2013

♫ Catch The Rainbow ♫


Hei. Aattelin tännää teille näyttää vähän mitä kaikkee on viime aikoina tullu kirpparilta ostettua. Tosiaan, useimmiten käyn City Pörssissä kiertelee, koska se on iha tääl Kuopion keskustassa ja se taitaa olla isoin kirppari keskustan alueella. Ja se on ainut paikka josta ylipäätään löydän mitään. :)

Tosiaan, kävin viikolla 7 kolmesti kirpparilla, lähinnä sen takia, et metsästin penkkariasuun laukkua ja muuta härpäkettä, jos jottai ois sattunu löytymään. Tosiaan, ekalla kertaa sillosella viikolla löysin tämmösen mekon:
Tässä tosiaan on mulla tollane musta neule päällä. Mekko makso vain 3€, ensin mietin pitkään tuleeko käytettyä, mutta Mellu sit houkutteli mut ostamaan sen. Jos en ois ostanu, luulen et oisin jääny katumaan sitä päätöstä.
Sitten tais olla seuraava käynti kerta, jolloin en löytänyt yhtikäs mitään. Mutta sitä seuraavalla löyty taas tämmösiä juttuja:
Pilkkuhuivi 20snt. Oon pitkään metästäny tämmöstä! Toi on söpö, ku tohon tulee tommonen "rusetti" :3
Tommonen kauluspaita, vintage-merkkinen, oli vain 1,5€ ja rakastuin heti ♥
Valkomusta pilkullinen kietaisubolero/lyhyt t-paita tms. Tykästyin heti, oli vain 1,5€. ♥ Huono paita vain kuvassa alla, ei tee oikeutta bolerolle!
Musta laukku pitkällä hihnalla. Pääsi penkkariasuun karkkilaukuks. Makso vaan 2€. Tykkään tosta muutenkin, on tosi hyvä kuntonen, käytin tätä myös abiristeilyllä. :3 Tosi kiva esim. baarilaukkuna pitää!
Eilen käytiin Samin kanssa kiertelee City Pörssissä, kahtelin vaan päältä päin löytyskö mittää, koska jos oisin tarkemmin ruvennut penkomaan, Sami ois hermostunu :D Siel pitäs olla sellane miesparkki! Eli toisin sanoen, en löytäny eilen kirpparilta mittää ja ainokaiset hiluni tuhlasin meille rommisuklaa -jäätelön ostoon (ja limppariin) ♥ Rommisuklaa jäätelöstä tuli viikonloppuna mun uus lemppari ja Samikin tykkää siitä tosi paljon. Suosittelen maistamaan! :P

Ei tässä muuta tällä kertaa, hyvää keskiviikko iltaa ♥

 ♥: Pauliina

6 kommenttia:

 1. Sulla on niin ihanat hiukset :3 Tommoset pufff! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, voi kiitos paljon!:3 Mennee niissä jonnii aikaa laittaessakii, et ne saa tollaseks :D

   Poista
  2. Tee postaus miten laitat ne? :o Mä oon nimittäin kauan himoinnu tollasta samanlaista luukkia, ois tosi kiva tietää miten saat ne noin nätisti! :)

   Poista
  3. Tuohan oli hyvä idea, kiitos vain!:)
   Pittää yrittää ensi viikolla saada aikaseks tehdä sellanen postaus! :3

   Poista