torstai 24. tammikuuta 2013

♫ My Generation ♫

Moi vaan kaikkille taas pitkästä aikaa:3 Elikkäs eilen alkoki meillä lukiossa viimene koeviikko!! Eile ol äikän koe ja kävin sen jälkee tekkee mun kuviksen työn loppuun, joten kouluun tarvii mennä seuraavan kerran vasta viikon päästä torstaina mantsan premilinääri kokkeeseen!:3 Jeij. Nyt vaa on se ongelma, et mitähä  ihmettä mä teen tässä tän viikon. Viikonloppu nyt on selvää, meen joko Samille tai lähetään Samin kanssa mökille. Ja tänään lähetään juhlii mun ystävän Hannan 20-v synttäreitä ♥ Maanantainakaa ei oo muita suunnitelmia, ku et lähen ystäväni Sonjan kanssa kahvittelemaan ♥ Sitteppä onkii iha vappaata ja tyhjä aikataulu :o Noh, kaipa sitä EHKÄ jaksais alottaa lukemaan yo-kokeisiin ja tehä viel 113 matikan tehtävää. (Kumminkaa tee kumpaakaan.) Käytiin muute maanantiana Samin kanssa syömässä Pitkälahen ABC:llä, Sami tarjos. Oli hirmu hyvää ruokaa, suosittelen ottamaan Keittiömestarin possua, oli tosi hyvää ja niin iso annos et hyvä et jakso syyä :D

Mut sit muihin asioihin. Mulla on tässä hirmu työnhaku ollu päällä. Yhestä työpaikasta soitettiin (toimenkuvana luki vain pikaruokamyyjä) ja pääsin työhaastatteluun. MUTTA siellä sitte kerrottiin, et työt ois pelkästään viikonloppuna YÖtoitä ja siel pitäs olla JOKA viikonloppu. Ei siin muute mitää, mutku yötyöt ei oo mun juttu, en varmana pysyis herreillä enkä ossaa nukkua päivällä. Töitä ois siis klo 23.00-04.30 ja myisin HOTDOGeja kännisille ihmisille YKSIN Kuopion torilla. No thanks! Vaikka palkka oiskii hyvä: pe-la yö 12€/h ja la-su yö 24€/h. Mutta ties kuka hullu puukon kanssa sinne tulis kännissä viel mun tuurilla riehumaan:cc Ja sekkii viel, et viikot ois ihan vappaita (eli mää vaa lahnaisin sit viikot kotona tekemättä mitää) ja sit en vois olla Samin luona/viekussa yötä koskaa, ku siihen on mahollisuus vaa viikonloppusi :'C Että mielummin oon viikot töissä, vaikka jopa se 8h/päivä, ku viikonloppusin yötöissä 5,5h/yö hyvällä palkalla. Tosiaa, töitä etin just lukulomalle, ku on nii paljon vappaata ja ehtisin siltikki lukea, vaikka töissä olisinkin. + HALUUN SEN OMAN KÄMPÄN. Ei tuu mittää välillä tästä kotona asumisesta.

Tosiaa, tänää lähettelen viimesille bändeille haastattelu kysymykset:) Gimme Dangerille oon jo laittanu. Ja kaverini/tuttuni kuopiolaisesta Head Like A Cage bändistä laitto mulle viestiä, et voisinko heidänki bändiä haastatella. Hän kysyi, olisinko heidän keikan jälkeen viime pe tullut heitä haastattelemaan, mutta valitettavasti en päässy sinne paikan päälle, vaikka kuitenkin keskustassa päi sitte loppujen lopuks liikuttiin. Ja sekin viel, et pitäs hommata kunnon äänitys/kuvauskamat, että matsku ei oo sit vaa pelkkää rätinää ja puheesta sais jotain selvääki. :D Mutta sovittiin tän Huovilaisen kanssa, et teen heillekkii tällä kertaa haastattelun ihan vaan perinteiseen tyyliin sähköpostilla. :) Kaveri kyll mainitsi, et sillä on videokamera kotosalla, et voihan sitä kokkeilla millasta matskua sillä tulis ja sit ehkä tulevaisuudessa ainakin kuopiolaisia bändejä haastatella iha videohaastis muodossa!:) Mutta juu, toivottavasti ensimmäiset haastattelut saataisiin pian kasaan (odottelen ensimmäseltä bändiltä vastauksia), että saisitte työkii lukijat luettavaa ja tietoo uusista mahtavista bändeistä!

Tosiaan, käykeehä kuuntelemassa Head Like A Cagea etukäteen mikseristä! :) On muuten perkeleen kova bändi varsinkin livenä (enkä sano tätä vain siksi, että bändissä on kaksi kaveriani/tuttuani). Tiedän sen, koska näin heidät ekaa kertaa tossa loppusyksystä Kulttuuriareena 44:lla.

Mutta tästä tuli nyt tämmönen kuvaton postaus :D Pahoittelen sitä, ei oo vaan nyt tullu taas räpsittyä kuvia mistään. Mut minäpä tässä jatkan eilen tulleen Cosmon lukemista ja otan ihan rennosti, kun ei oo (vielä) kiire minnekkään ;3 

♥: Pauliina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti