torstai 31. tammikuuta 2013

♫ I Only Wanna Be With You ♫


Aattelin tehä tämmösen "pika"postauksen (jossa ei oo kuvia) taas tänään. :) Eli ensimmäinen asia, MITÄ TYKKÄÄTTE UUDESTA BLOGIN ULKOASUSTA? Toinen asia, olen rakastunut tohon uuteen Spotifyn tyyppiseen _netti_soittimeen, Rdio:on. Se on vastikään avattu ilmaseks Suomeen ja sielläkin on yli 18 miljoonaa biisiä, kuten Spotifyssä. Tässä on hirmu hyvä juttu se, et mainoksia ei oo ollenkaan! Mutta miinusta siitä, et kuukaudessa kuunteluaikaa on vaan vähä, mulla tuo loppuu about neljässä päivässä :c Mutta ei tarvii kuunnella niitä ainaisia mainoksia, joihin on kyllästyny siel Spotifyn puolella. :)

Kolmas asia, oon ihan hirmu huono leipuri, ku poltin tänää pinnalta yhen leivoksen (jonka nimee en kerro, et jos Sami vaikka vahingossa eksyy tänne mun blogin puolelle ennen lauantaita). Sain onneks pelastettua sen yhellä keinolla, mut ulkonäkö ei sen jälkee ollu mikää kaunein :-------D Onneks siihen päälle tuli jotai, nii se peitti sen sotkun. 

Neljäntenä, MULLA ON HUOMENNA TYÖHAASTATTELU PRISMAN HESBUGERIIN!! Jes! Tällä kertaa työpaikka, johon ettivät jopa kaks työntekijää, eli mulla vois olla mahollisuus päästäkki sinne! Toivottavasti niitä töitä saisin! Sit ois rahaa muuttaa pois täältä luolasta (kotoa) :D Työhaastattelun jälkeen aattelin hypätä suoraa bussiin ja lähtee Samille. Pääsee kullan kainaloon. ♥ Ja sitte lauantaina ylläri! >;3 hihi.

AINIIN. Aattelin et siivoon vaatekaappini ja katon jos siel on turhia vaatteita joita en käytä, nii meinasin myyä ne pois. Aattelin laittaa niitä myyntiin facebookkiin Rock N' Roll -kirppikselle ja sit jos tekisin tänne blogiin sellasen välilehen, jonne tunkisin kaikki ne myytävät vaatteet, jotta vois porukka tätäki kautta niitä katella ja ostaa :) Koska mulla on vaatekaapit(!) täynnä turhia vaatteita joita en käytä (joita väitän joka kerta joskus vielä käyttäväni, kunhan vähän niitä tuunailen). Että mitä mieltä ootte, teenkö tänne semmosen välilehen? :)

Mut juu, toivottavasti huominen työhaastattelu menis hyvin ;3 En jaksa oottaa huomista ♥
Toivottavasti tekin lukijat ootte yhtä hyvällä tuulella kuin minä ♥♥
Ihanaa iltaa teille kaikille ♥

♥: Pauliina

Ps. Rakastan Bay City Rollersia ♥ 
Eikös Les McKeown ookki komia? ;3 (BCR:n laulaja)

4 kommenttia:

 1. Hei! Sain kaverilta tällaisen blogihaasteen joten laitan sen nyt eteenpäin...ohjeet ja kysymykset on sivulla http://taikamatonkyydissa.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pittääki seuraavaks sitten tehä tuo haaste! :3

   Poista
 2. Thihihiii hyvä Paukki, toivottavasti pääset töihi, voit tulla siit lyhye matkan päästä täälläki käymää x) pusnus!♥ Jajajajjaaaa voisin tulla tsekkaa sun kans sen sun vaatekaappis, koska mielenkiinto XD ..eiku mitä joolol asdfghjklöälkjhgfdsa :DDDd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, thanks XD Ja tule vaikke ens viikolla joku pvä, kuha saan ton hiton kaapin edes siivottua XDD menee varmaan jonkii aikaa :----------D

   Poista