tiistai 20. marraskuuta 2012

♫ Blue Suede Shoes ♫

Jebulis. Tänää olis siis ollu mulla vappaa pvä, koska keskeytin sen kuvisdiplomi kurssin :) Mut menin kuitenki kymmeneks tekkee toisen kuviksen kurssin työt loppuun, ei tarvii ens viikon keskiviikkona sit mennä ja sai nyt muutenki tehä iha rauhassa takahuoneessa niitä. Neljä tuntiahan mä töitä siel väkersin, enkä käyny ees syömässä välissä, vaikka ois ollu mahollisuus. Kurssin nimi on "Taiteen kuvista omiin kuviin" tms. Tässä vähä kuvia siitä, mitä siel tännää tein. 

Tän työn aiheena oli siis valita yksi Hugo Simbergin maalaus (vaihtoehtoja oli 5kpl) ja ottaa siitä hahmo, joka tekee seuraavaksi jotain yllättävää tms, kuin mitä siinä kuvassa. Esim. Haavoittunut enkeli kyllästyy kantajiinsa ja liihottaa pois. Ite otin maalaukseksi Kuoleman puutarhan ja sieltä yhden luurangoista. Tarinani on toss yhessä kuvassa. Selostin siihen jtn, että Herra Luuranko kyllästy työhönsä (puutarhurina ja floristina) ja sen suurin idoli oli itse rockin kuningas Elvis ja se ryhtyki Elvis imitaattoriksi hankkimalla peruukin, mikin, Elvis-vaatteet ja pinkin vuoden '56 Cadillac Sedan De Villen, kuten Elvikselläki oli ja kiertelee nyt manalassa eri juhlissa esiintymässä :D

Kuoleman puutarha, Hugo Simberg, 1896


Toinen työ mitä tein, nii oli grafiikka työ aiheesta maisema. Tein sen siis häviävän laatan tekniikalla. Ja mitä se häviävän laatan (tai yhden laatan) tekniikka sitte on? Yhden laatan tekniikka = laattaa on jatkettu kaivertamalla värin painamisen jälkeen. Jos tuo ei auttanut yhtään, niin toivottavasti nämä kuvat avaavat vähän enemmän:


Voisin johonki postaukseen pistää edellisen kurssin töitä näytille. Kävin edellisessä jaksossa siis kaks kuviksen kurssia, valokuvaus kurssin ja kokeilevan kuvailmaisun. Tässä jaksossa kävin sen kuvis diplomikurssin mut keskeytin sen eilen ja nyt tän Taiteen kuvista omiin kuviin. Ens jaksossa ois viel yks kuvis, aiheena nykytaiteen työpaja, sekä MUSIIKIN (♥) kurssi, aiheena Musiikki viestii ja vaikuttaa.

Mutmut, kohta lähen keskustaan Pihlaa vastaan ja käydään Arnoldsilla. Sieltä sitte Pihlan luo ♥ Siitä varmaan tullooki lähiaikoina jtn postausta :)

Mut hyvää päivän jatkoa kaikki :3 ♥

♥: Pauliina

Ps. Kuvalaatu on surkee, koska kännykän kamera. Digikamerasta on patterit loppu edelleen.

Ja tässä itse rockin kuningas ;) ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti